Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je obicna karina od benda, bez uvrede za karinu. U stvari pizda od benda. Pizda ko karakterna osobina. @cojk: nije ovo nikakva alternativa ba. Ovo je prelosa komercijala obicna, ko i Letu Stuke. Odlike oba su da ima pjevaci ne znaju ni pricat a kamoli pjevat.
e jest vala... daj ba pjevaj,nemoj se kreveljit... A i svaka pjesma im je ista..ko techno... bezze
Uh jest mi Zoster nesto...kao da dolazi ne znam ti ko... Svaka cast na inspiraciji ali malo se krevelje...nije to muzika... vise mi je te alternative preko glave...
akademik ,posisaj ga vehabijama...
Akademik, cuvaj guzu dok jos mozes.
Jednoga dana kupiću pistolj i roknuću teee a i sebe ćuuu :D:D
ZOSTER, SVAKA ČAST MOMCI!!! A VAMA QUEER... MAJKU VAM PEDERSKU JEBEM U USTA!!! PEDERI SU NAJGORA BOLEST I JAD I ČEMER I TUGA I SMRT, ZATO ĆEMO PEDERE POROKATI, A \"ZOSTER\" SLUŠATI I UŽIVATI!!! ;-) PS. I AKADEMIK DOLAZI NA SVIRKU, PA OHLADITE PIVU.
ismet rulz...
Kako bi na bajramu u Koloseumu? :-DDDD Vehabije zasto ne devastirate kockarnice? Nedajte braco da kockaju ljudi u Sarajevu, a kockalo se tamo svaki dan ramazana. Ima jedan problem - zove se ISMET ako ga sretnete u Koloseumu a moguce je morace te pojesti svoju bradu i nestati sa lica mjesta prije nego sto nestanete sa lica zemlje. Ismet rulz.
hej vi vehabije,zavrnite hlace sutra i svi na koncert da se opustimo,ipak bio je i taj queer fest,umorni smo od sranja kakva mi samo mozemo napraviti.
andrija ****m ti mater ne diraj vehabije i zoster :D
Vrlo rado bi doso da mogu na koncert Zostera....zavidim ti sunci....
Hahaha cuj vehabije. Legendo. Zoster je vrsta herpesa. Momci svaka cast. Dolazim na svirku.
jesul se vehabije očitovale po ovom pitanju? trebla zabranit zoster? i zoster je bolest.