Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne kakite. Jedna od jacih grupa na prostoru BiH ! RESPECT !
Momci su super, a ti si garant bio na \" koncertu zivota\" Ace Pejovica neko vece..... dajte ljudi malo podrske domacim bendovima koji se trude svirati nesto sto nije za Grand i Hayat production
beton
De mi reci koliko si zaradio sto si reklamirao ERONET. Je li marketing umjetnost?
...ajme koliko se jada i cemera u tebe nakupilo!
kanite se komentara vi aco pejovici
najbolji livebend u be i ha
\"HERPES ZOSTER je bolest koju uzrokuje virus varicella-zoster; virus koji izaziva i vodene kozice. To je bolest odraslih osoba, djece samo izuzetno. Nakon što je osoba preboljela vodene kozice, virus ostaje u stanicama spinalnih živaca, no može se ponovo aktivirati u slučaju slabljenja imuniteta – kod tjelesne ili emocionalne traume ili teške bolesti. Očituje se u obliku grupiranih mjehurića na koži koji se protežu uzduž tijeka spinalnih živaca, može biti popraćenja povećajem limfnih čvorova koji se nalaze u blizini.\"
MA I JESTE NAJGOVI VID HERPESA
ma znam POKRU veoma dobro,lik je nula cista,prirodno je glup.ali ima ljude koji ga guraju,ali znaju mostarci ko je on.
a trebali smo ko Česi i Slovaci jel? Više vas ne volim..
okriljem eroneta jos kad te brat glumac gura ma sve ide glatko.Koji je hinjo ovaj gitarista pokro
ovaj mali je ufuran pravo,volio bi ga jednom stosom odvaliti...u sarajevu glumi mostarske fazone,papak jedan.
Krstu se smetno trag u Seheru. Ostalo manje vise
... i Mimo osvaja titulu šampiona komentara 22-Maja!