Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad Dino Merlin kaze necu nikad,pa onda sve polize i ode zbog para,on je ok lik.Ova nije nista pricala,samo otisla zbog para,i sad negativac.Ljudima niko nije ugodio.Ljudi su odron.
Oliver Dragojevic, pokojni rekao je nikad i bi nikad. Sta znaci rijec Dine Merlina, nista.
Eh zato je pokojni Oliver Dragojevic moralna velicina.Sjecam se jednog intervjua u Splitu i novinarka kaze: A sad vas moram upitati ono pitanje sto su mnogi pitali, Kada cemo vas gledati u Beogradu? Kaze Oliver: Ja sam davno rekao moj stav i odgovorio na to pitanje.Nema potrebe da o tome vise pricamo.Nego,hajmo na neka druga pitanja,ako imate.Bio je alergican na Srbiju. A novinarka ostade ko popishana. Ali,Bosnje idu.Nema to karakter,ponos,obraz,stid.
jel sta Arkanova udovica komentarisala
Naravno da jee.. i nju ovakve tzv. Bosnjakinje i Bosnjaci pozorno slusaju sta zeli reci 😉
Nije se "dobro udala" pa sad da ne bi na only fans mora na drugu inačicu tj. zvezde granda da bi imala para.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Grozni komentari, zlobni, ljubomorni....hrabroj, lijepoj i pametnoj Sejli naklon...od komentara sitnih dusa se ne jede i ne vracaju krediti.
Sama odabrala... nek joj sad zena jednog ratnog zlocinca i neobrazovana snaša Ceca dijeli muzicke savjete, jednoj magistrici muzicke akademije. Komedija... Narode, uzdignite se malo i prestanite slusati taj šund...
vukovi su preko drine presli mili sine
Znači postoje još ove zvijezde granda, hebo ga gore od indijske sapunice
Sejla ko avion, bezze se zajebava po ovom cirkusu.
Koja debilana.
.... parada seljakluka ...
jest dosadna u pm sta god da otvorim ona se pojavi
bisna874 pa jel vidis da joj ne daju i da pare uzme? jestel fakat svi retardirani?
Svaka cast za Seilu, pjeva ko slavuj, samo naprijed i ne osvrci se na bolesne komentare, toga ce biti uvijek na zalost...jest da bi bilo ljepse da ti je mentor bilo ko drugi, al kako sam cuo nisi mogla ni da biras...samo guraj.. 🍀
Sejla ce biti kraljica estrade ovo nove pevacice, nemo sanjom se nositi!? Bosanac ima toliko pijevanje u sima i zna sta je Studisko, simaje i uzivo on hoce reci da nemoze samjim diskutirati o pjevanju!?
Koji je ovo jezik da probam na google translate
Malo gramatike i pravopisa ti nedostaje.
Ova djevojka je bila u Divanhani i najbolji je njihov vokal, ali ne želi da radi za boraniju i zato je izabrala ovo idiotsko takmičenje. Djevojka je vokal kakav se rijetko viđa, može da pjeva nekoliko žanrova muzike, ali džaba, nema tu para. Ovo će je takmičenje podići i napraviti cijenu da se i unovči. Zato Šejla velika podrška ze tebe. Kad mogu Cece, Mece, Jane, Ćane da uzimaju po desetine hiljade eura za noć, možeš i ti. Sahranićeš ih sve svojim pjevanjem.
da..uzet ce pare. Pitaj je jel uziva, jel joj vrh bit ko Cana i sl.?
Možeš pričati šta hoćeš ja veoma dobro poznajem ovu vrstu biznisa. Uživanje je sasvim nešto drugo i sigurno da joj nije uživanje stati pred neke idiote poput Milija ili onog iz Generacije 5, ali odlučila djevojka da uzme pare i neka je. Ona vrijedi za razliku od mnogih.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ceci na noge, arkanovoj udovici, koliko si bijedna da svaki put placas reklamu
Sejla Grgić,papanka iz Sanskog Mosta....znamo mi to najbolje
Ti sve znaš ko vidoviti Dali. Šteta što se nisi u politiku ubacijo ili ubacila. To bi bio vrh tvoje karijere