Pogledajte repertoar
12

Zimska čarolija se nastavlja u hotelu Nomad na Bjelašnici

Hotel Nomad na Bjelašnici donosi nam nezaboravne hitove
Hotel Nomad na Bjelašnici donosi nam nezaboravne hitove
Nakon uspješno održanih muzičkih nastupa i oduševljenja gostiju u mjesecu januaru, hotel Nomad najavljuje nastavak sjajnih događaja i tokom februara.

Ako ste propustili program u januaru, sada imate novu priliku pridružiti se onima koji su već uživali u najboljim zabavama na planini.

Svjedočili smo nezaboravnim trenucima, odličnom provodu i plesu, te uživanju u gastronomskim specijalitetima u Gastro pubu. Ne sumnjamo da vas ista atmosfera očekuje i u februaru, svake sedmice od petka do nedjelje.

Uživajte u nevjerovatnom iskustvu zabave i druženja jer je raznolika ponuda događaja osmišljena kako bi zadovoljila ukuse svih gostiju.

Muzički program u februaru

Prema rasporedu, sutra će u hotelu Nomad nastupiti Dino Džihić sa početkom u 20:30 sati. Dan nakon sa istim početkom, za sjajnu atmosferu pobrinut će se Ammara. U nedjelju možete prisustvovati après ski zabavi skoro cijeli dan, a zabavljat će vas DJ Soul.

Sljedeće sedmice, u petak nastupa Golo, a u subotu Sara&Đuro sa početkom u 20 sati. Nedjelja je rezervisana za après ski party, a za reprizu sjajne zabave bit će zadužen DJ Soul.

Posljednji vikend u mjesecu zabavljat će vas Lana Hamza u subotu, dok će u nedjelju biti održan još jedan après ski party, a goste zabavlja DJ Slash sa početkom u 13 sati.

Program dešavanja u februaru
Program dešavanja u februaru

ABBA Tribute band – spektakularni nastup

Među posljednjim događajima u februaru, očekuje vas poseban nastup kojeg će po prvi put u hotelu Nomad izvesti ABBA Tribute band. Autentični kostimi, koreografija i prepoznatljive note hitova "Dancing queen", "Gimme, gimme, gimme" i "Mama mia" koje izvodi ovaj bend, vraćaju starije generacije u doba kada su upoznali svoje velike ljubavi, a mlađima služe kao primjer da jedino kvalitet i posvećenost mogu da rezultiraju uspjehom. Rezervišite petak 23. februar za nezaboravnu zabavu i spektakl uz ABBA Tribute band.

ABBA Real Tribute
ABBA Real Tribute

Hotel Nomad obećava još jedan mjesec pun uzbudljivih trenutaka i uspomena koje ćete pamtiti. Razlog više da posjetite hotel Nomad, ali i planinu Bjelašnicu u ovom mjesecu je obilježavanje 40. godišnjice XIV Zimskih olimpijskih igara. Povodom obilježavanja, organizovana su brojna dešavanja i aktivnosti da se duh zimske čarolije iz 1984. godine nikada ne zaboravi.

Za više informacija o hotelu i dešavanjima u narednom periodu, pratite ih na društvenim mrežama Facebooku ili Instagramu.