Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Legendarni Dražen Ričl je ostao simbol ovog sastava
cuj ti ovih tzv. sarajlija koji imaju nesto protiv Crvene Jabuke i Zere, a dvorane vam pune Aco Pejovic i Miligram, i slicni.... suti bagro i poklopi se. ima nas koji smo odrasli uz Crvenu Jabuku, i koji ucimo i djecu nasu da slusaju Jabuku i slicne grupe. Takodje ih ucimo da je turbo folk smece od muzike i da su ljudi koji to slusaju smece od ljudi.
Dražen Ričl je Crvena Jabuka. Kakav Žera i osjećaj -.-'
ovi iz crvene jabuke jos zive u 80-im. kako misle da ce im iko slusati 30 godina staru muziku. nikke veze. idite ba u pemziju.
Zera zivi u Hrvatskoj, poput mnogih ex Sarajlija koji su se odselili. Mersad Berber je zivio van Sarajeva, a bogme i dijamant Dzeko. U Sarajevu su ostali samo nesnalazljivi koji nisu mogli otic. I normalno doseljenici iz "urbanih" krajeva "regije"....
jos jedna losa vijest...
Nemate vi osjećaj još od Draženove smrti, a činjenica da je 'najjabukastiji' album CJ nakon toga napisao Dino Šaran govori sve o vama ;)
Zera klosar pravi.
Živi u Hrvatskoj i nama prodaje nostalgiju, radije ću da slušam zvezde granda...
...što voli što nisam sličan ovim "modernim" :)...yebiga, ako ništa, pismen sam :)
Tako je Commi.original druže moj, bar smo pismeni :) !!!
:))
Poskočice-doskočice za nove-stare titoiste i slične.