Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo još šešir i eto ga Baltazar :)
Bosnjama se svidja Zeljkin stajling
@KrajisnikPrgavi a tek ekavica, sarajkama voda na usta krene
Nista protiv Zeljke NEGO KOJI KLOC DADE DOZVOLU ZA ONU RASVIJETU KOJA JE SINOC VOZACIMA OCI IZBIJALA I CUDI ME DA MRTVIH NIJE BILO NA RASKRSNICI KOD MASINSKE SKOLE I AMERICKE AMBASADE.
Pantelija
Đe si Želja prnem ti u brk
Sta ce vam taj jarac. Umjesto da je dosao podrzati pravdu za davida u bl on tamo mlati pare, a nijedan pjevac osim tonija cetinskog da se odazove. Boje se ako dodju i podrze pravdu nece Dodo vise zvati.
🎶kad ti dosdai sloboda predji opet Stari Most, iznad uzburkanih voda u svom domu budi gost🎶
Volim p...cku katolicku ,a ni srpska nije mrska.
A zašto niko ne piše o nestalom mladiću iz Tuzle? Apelujem na sve vas u komentarima da širite vijest da je mladić iz Tuzle po imenu Amar Ramić (21) nestao 2. maja i da potražite vijest/sliku i probate pomoći nestretnoj porodici! Mladićev telefon se nalazi u roamingu pa se sumnja da je trenutno negdje oko Zvornika - Kalesije.
Maznuo je imidz od krvavog dzelata sa Durmitora !!Nije on bio Srbo-Naci,ali nikad nije kasno..???
sad se stari panj upalio. bio normalan samo ga nesto svintalo
kako bi ga povuko za ove pederske brkove..dojadio je bogu i narodu...jebbbem te kratka i debela
molim vas ljudi bar vi ovdje, imatel marku treba mi za lijekova
sto bi rahmetli dedo rekao...izgled mu je KURVALUK po stare dane
Frenki Beleven.