Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kakav zeljko ja hocu 7up u skenderiji moj zivot nema smisla kako nema njih
@summer123 7up upo ti knap! 😆
vidio da mu je koševo ipak velik zalogaj
pa neces sad odrzavati koncert na kosevu u 11. mjesecu.
@Quaresma ako ga pratis znas da je prosle godine bio na kosevu pred jedva 20 hiljada ljudi, malo za jedno kosevo
ljudi, zeljko joksimovic ne slusa zeljku joksimovica
Neka se nesto desava i neka se probudi i Skenderija.Ja sam za
e moje sarajlije nikad vi tobe ne cete doci dodje srbin uzme vam pare pa odnese u beograd da se kurci s novim meckama a vi napadajte konduktere po tramvajima ccc e binde jedneeee
Mater mu h.ebem odvratnu, znaci zato je sinoc vatromet pucao? Dabogda ti u glavi pucalo, MRŠ!!!
Jbte ja konto zapucalo, penji se na tavan, skidaj kalas, kad ono vatromet..
U petak 2x topli i 2x karta hahahaha
Koga i cime sam ja uvrijedio ovim komentarom da bude izbrisan, samo sam iznosio svoje misljenje ali na klixu izgleda razlicita misljenja se brisu bez osnove, molim objasnjenje urednika : Uz duzno postovanje prema osobi ali ne znam zbog cega se ovaj pjevac toliko forsira, nije ni blizu Zdravka Colica, Balasevica, Merlina i mnogih drugih. Zasto nase radio postaje toliko emituju njegove pjesme ?
Ko moze cenzurisati komentare na Klixu ? Ako neosnovano blokirate, brisete ili na bilo koji drugi nacin blokirate izrazavanje javnog mijenja koje direktno ne vrijedja na nacionalnoj ili bilo kojoj drugoj osnovi nekoga mozete snositi pravne i druge posljedice. Ne mozete brisati komentare samo zato sto je neko "rekao" nego trebate imati osnovu u tom komentaru za takav cin.
Uz duzno postovanje prema osobi ali ne znam zbog cega se ovaj pjevac toliko forsira, nije ni blizu Zdravka Colica, Balasevica, Merlina i mnogih drugih. Zasto nase radio postaje toliko emituju njegove pjesme ?
@TheChallenger ma morao sam ubaciti i njega radi lajkova
@shomy7 problem i jeste sto se ponavljaju iste i iste i iste vise puta u toku dana, pogotovo na onim _RSG i slicnim fazonima
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
zgodan momak, dobar pjevac i cuo da sam da dobar covjek i pravi BOSANAC
@apostrof i zna zeljanicu smotat zavezanih očiju.