Doći će Prljavo kazalište i Cetinski
0
Željko Joksimović oduševio publiku u Posušju
Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta ima klaune??? Očito je da TI nemaš pojma o muzici, i da nisi upućen o tekstovima ovog pjevača, ojeg ne slušaju samo DJECA! Toliko o njegovoj uspješnosti i priznatosti, kada uspije NAPUNITI Koševo do zadnjeg mjesta. Ako znaš šta je Koševo hahahahahahhahha. Uživajte ljudi u LIJEPOJ muzici, kao npr. Željko Joksimović ;)
a sta ces ti na stranici gdje se spominje Zeljko Joksimovic
Ovaj Željko nikada neće napraviti pjesmu sa mudima...plačipi*ka
događaj desetljeca za ovaj zaseok
http://www.youtube.com/watch?v=BCFyg2Xft0Y ZA NEUPUĆENE :))) Toliko o tome koliko ga slušaju djeca, i koliko se stadioni pune! VOLIM TE ŽELJKO ;)
I nakon koncerta slijedi ovo: http://www.sarajevo-x.com/bih/crnahronika/clanak/110814043 tuga...
Još jedan dokaz da su Hrvati najsposobniji u ovoj državi.
Na šta nam spade metropola, Posušje ima jaču koncertnu sezonu:(
Nek ide tebi sceri skutorska iz krsa..haha
pa ne ide ni tebi bas hahahaha
Đe ste djecice ljubi vas tata. Usput,poradite malo na lingvistici,ne ide vam kad se pravite pametni.
PUSTI ZELJKA PA DA IZGI.NEMO :D
@aaa ne kaze se \"klaun\" klovne jedan
Bas se urbaniziraju,Zeljko Joksimovic im pjeva. Ajmo sad djecico i fanovi ovog klauna dislajkujte ovaj post.
Svaka cast hercegovini, da tako mala mjesta da ne kazem vukojebine, prave svake godine festivale sa jakim imenima... od west hercegovina festivala, scream festa, festivala elektroneske glazbe do ovog nomad summer festa! Shvatili i oni da cu cajke sa krkane pa se poceli urbanizirati! Respect!