Doći će Prljavo kazalište i Cetinski
0

FOTO / Željko Joksimović oduševio publiku u Posušju

Sarajevo-x.com
Veliki Bavaria Nomad Summer Fest sinoć je u Posušju ugostio poznatog pjevača Željka Joksimovića.

Oko 10.000 mladih prisustvovalo je zabavi u velikoj Bavaria Nomad Summer Fest Areni koja je i ovaj put svojim impresivnim izdanjem oduševila sve posjetitelje.

Muzički program koji je počeo nešto iza 21 sat trajao je puna 4 sata. Na pozornici su se izmjenjivale predgrupe "Noćni let" te pjevači Ivica Bago i Tole.

Naravno posljednji na red došao je kao glavna zvijezda večeri Željko Joksimović kada je Arena "proključala" na oduševljenje svih koji su se našli u njoj sinoć. Najveći hitovi što sa starijih i što sa novijih albuma u izvedbi Željka Joksimovića držali su atmosferu na najvišoj razini puna dva sata.

Očekivano veći dio publike bile su djevojke koje su nakon koncerta imale samo riječi hvale.

Bavaria Nomad Summer Fest nakon sinoćnjeg spektakla ide dalje. Fest koji oduševljava sve posjetitelje večeras ugošćuje poznati plesni spektal Irish Step Dance. Sutra kao posljednji dan sve ljude željne dobre zabave očekuje još jedan veliki spektakl. Na pozornici Bavaria Nomad Summer Festa stižu kultni Hrvatski bend Prljavo kazalište i najslušaniji izvođač u 2010. godini po svim top – listama Tony Cetinski.

"Svakako dva koncerta koja se isplati doći i vidjeti" ističu iz organizacijskog odbora.