Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
stvar je odlicna, al sad porediti sa Satrianijem - nidje veze
Meni je ovo super, leži mu ovaj Satriani stil :). Volim ja i Šejlu i Let na drugi svijet i Motore, ali neko njegovog talenta ne može i ne treba tamburati iste stvari 30 godina.
Stvar ukusa,jednostavno,ali ja ću biti medju prvima da kupim ovaj album
Naravno neosporno je da Rock and Roll treba podrzati kupovinom oriinalnog nosaca zvuka. Zele je izuzetno priznat i savrsen gitarista jedino sto mi se ne svidja kod njega sto je gori i od Milica Vukacinovica sto se tice egoizma JA PA JA NIKO KAO JA. To je isplivalo na povrsinu u emisiji rat bendova gdje je bio u ziriju sa Sejom Sexonom. Ono komentari su mu za povratiti. Umijesto da pohvali mlade ljude on im se doslovno srao po glavi
London – Gothenburg – Zagreb? Gothenburg je engleski, Geteborg je bosanski, Göteborg je svedski. Odlucite se za jedan jezik.
Volim Zeleta, ali realno ovo mu baš i nije nešto, nekako je premekano, kao neka ambijentalna muzika. A u spotu samo reklamira svoju kolekciju gitara, malo Fender, malo Gibson i aj zdravo. Treba malo brže, treba malo žešće, šta će praviti muziku koja se sluša usput dok jedeš i piješ kavu. Pravi rok kad slušaš moraš da se ježiž niz kičmu i da te baci odmah u oblake, da se zamišljaš kako ti držiš gitaru i žariš
Prevaziđeno prije šezdesetak godina.
Lipovaca proslost ja sam buducnost ! Ja sam AMEL CURIC rodjen 7 augusta 1980 , muzikom sam se poceo baviti 1988 , na pocetku sam volio hamroniku i sevdalinku kao i svaki bosanac. Nakon rata bio sam clan nekoliko nebitnih bendova , s kojima sam nastupao u orasju i gracanici , pobijedom u finalu na OBN zapoceo sam svoju karijeru , ostalo sami znate , ostalo je legenda ! vas AMEL CURIC ! MOJ MOTO JE , AKO MOZE SARAN MOGU I JA !
ma super je to, samo nište bez motoooooori, motooooooooori .. mooooooootoooooooriiiiii
OVAJ POJMA NEMA SA GITAROM BOLJE MOJA NANA SVIRA GITARU
dobar gitarista samo se jos nije odlucio gdje pripada, geografski i religijski a bogami i nacionalno :)
@KSAhunter Zna on to vrlo dobro.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)