Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakav Exit, klinac-palac,proguta tri extasy-ja i popije 4 litra vode, svira neka Nina Kraviz, ti se nesto drmas, i kontas najbolje ti na svijetu! Sad ce Čevljanovići još malo .Medonja brani titulu protiv Bjelonje. Sviraju Sateliti iz Kalesije i Piketovi ahbabi .Biće i takmičenje "kamena s ramena" i mnogobrojan zabavni program. Biće i plesačice ispod šatora ko smije da gleda od žene.
.... jedina razlika je sto prvi nece vidjeti bikove na cetiri noge.
uh nastic.i plex..al meniii je sven vot je6acinaa nevidjenaa.samoUmjereno
Taj Exit se odavno pokvario... bukvalno im je raspored sve gori i gori
Kažu da se u Srbiji i Hrvatskoj djevojčice seksualno aktiviraju u 13 godini. A bijela kuga hara, kako to, nikad veći promet, nikad manji prihod!?
u medjuvrenu u islamiziranoj kasabi turaka i harapa........bosnje se pripremaju za cevljanovice
eksera i vode..rejv i brkate zenske. samo karl koks i fetbojslim i svej bot.poz rejveriii
tako jeee :S
@MudzahEdin10 plex mi mladost obiljezio, zivio dark ambijent i underground partije (umjereno)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ovo je bolje : https://www.youtube.com/watch?v=MUJI6fh3Uko
poturice slave sa arapima i kozama
Tako treba, da mladi plešu, uživaju u mladosti. Samo više ovakvih događaja i da generalno novčani budu pristupačni...
Boli nas bosnje pedu, nama su svirali nas bosnjo dino (otvorio koncert sa "da te nije alija (babo)" (akusticna verzija), pa cola, a nedavno, no vise, ni manje, marija serifovic..a bili su i neki dervisi iz turske na ajvatovici..pa, cevljanovici......cuj,exit..
NO DJANI NO PARTY!!!
dobar
Za tako male pare dobijete svjetski performans. Hvala Novi Sad.
Gdje se ovo održava ? U Republici Vojvodini.
novibosman345 Samo se ti nadaj!SRBIJA!!!
...kamenjaru trebinjski šta ti imaš sa događajem u N.Sadu ,i to u Vojvodini.
Ko nije otisao neka ode,nece se pokajati.Definitivno najbolji festival.Svaka cast na organizaciji.Hvala Novom Sadu,prelijep grad,ljudi su gostoprimljivi maksimalno...Do sljedece godine :)))
@spinoza A ti si kao bio na Tomorrowlandu, Coachelli, Snowglobu i ostalim velikim festivalim i mozes reci da je Exit najbolji festival? Ne kaki...