Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
FilHipHopHarmonija. Hajd da i to čujem, fuuuzija.
Nezz koliko ova dva pravca idu zajedno ali valjda su veliki mozgovi iza filharmonije vidjeli na youtube da neko to pokusava, bolje da se preimenuju u "plagijatorska filharmonija" a ne sarajevska ali i to im je super jer vec 10 godina nisu mrdnuli iz sarajeva..... Tuge i kulture
Za kulturu treba novca, a prije svega osjećaja. Oni koji su odgovorni i odlučuju u ime kulture ovo prvo ne daju, a ovo drugo nemaju. Tako da je i samo postojanje Sarajevske filharmonije velika stvar. Nekad se pitam kome uopšte sviraju i za koga postoje.
Ha, ha ispade Frenki muzičar...
"producent filma je na internetu tražio pjesmu koja će kao glazbena podloga najbolje odgovarati akcijskoj sceni jurnjave automobila ulicama New Yorka. U konačnici, Frenkijeva je pjesma smještena u scenu u kojoj se Norton s djevojkom vozi u taksiju, dok Frenkie trešti iz zvučnika"
Svaka cast!
proda se čkapi..
Cuj prodo se? Pa ovo je najvece peiznanje koje muzicar moze dobiti svirati sa ovakom institucijom...
Njegova pjesma “Soundtrack” našla se u holivudskom blockbusteru “The Incredible Hulk” WTF?! može li neko potvrditi
Istina istinaa!
Bilo je na Youtube, no NBC Universal je zabranio za nasu zemlju klip. Da dobro ste procitali, zabranili su nam heh