Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Umjesto da joj pjesme budu bolje s tim sto je starija i ozbiljnija, postaju gluplje i gluplje... :-( Stvarno se pitam ko ovo slusa. Pa ovo je gore i od turbo-folka.
http://www.youtube.com/watch?v=9Sw-WlgVi6M Ovo je prva pjesma na top listama u Hrv vec par mjeseci i bolja je od Severinine 100x.
...sad googlah...ženi trie\'sideve\' go.din.a...
PJESMICA ZA KLINCE
@lovely ...bit\' će da sam se neprecizno izrazio...samo \"bockam\" lokalne komentar - playboye...ne razumiju se oni ni u \"gluo glamočko\" al \' za žene su \"doktori\"...
Džigara pa hajd... Oronula si Sevke
Ako kritikujes nesto odmah zavidan, pa jel muzika ili nije, jel javna licnost ili nije, jel objavila spot ili nije, naravno da ce se nekom svidjeti i da ce neko kritikovati... otkad se to ne smije reci da nesto ne valja, ne pravi ove pjesme sebi sigurno, nego publici, pa valjda mozes i da kazes da nesto ne valja... jeste vise naporni s tim \"zavidni\" itd.
...pogledah...sasvim ok...nego, ovi \"znalci\" k\'o malo zavidni :)
Joj jada, ko Madonna po stare dane se ofira.
I po chemu je ovo drukchije od turbo-folk narodnjakusha,koje snimaju slichne stvari?
muzika cisti plagijat.
\"svi drugi su mali\" bravo :D
odvratna je, i ona i spotovi, a i pjesme
@\"znalac\" ...samo što je neš\' ti ugasit\', sigurno :)
Starka se uspalila...
smece