Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma ja.. Nele je pusenje.. A Nele je pobjegao cim se prvi metak ispalio i tako mu je lako bilo ostaviti bend za koji je govorio da mu tako puno znaci i poceo ispocetka. On nije nista neg' obican pakshu u mojim ocima, a Saxon koliko toliko pokusava odrzati onaj "spirit" nekadasnji i to treba postovati. IZ PRINCIPA NECU DA SLUSAM BG. ZABRANJENO PUSENJE nista drugo nego iz PRINCIPA!
Sasvim se zaboravila najvažnija stvar koja u stvari i čini Z.Pušenje a to je NEW PRIMITIVES.Ako čemo po tom onda ni jedno pušenje ne zasluzuje nikakav komentar jer su sa te teme skrenuli sa puta .Također pecat Z.Pušenja je dr.Nele,Sejo nikad nije pjevao,što bi sad.Z.P. je DR.NELE.
Pjevač bi morao raditi s otvorenijim gardom. Energija je evidentna, ali prigušena. Riječ i glas moraju biti važniji dio Pušenja.
ZABRANJENO PUŠENJE RULES. Pozdrav iz Osijeka
znal ko jel se placa koncert
ne vidim sta je to beogradsko pusenje uradilo a da se moze poredit sa fildzanom viska il pocasnom salvom, a pjesme poput kad dernek utihne, pismo elvisu, alma i druge samo pokazuju kolko su sarajlije iz sarajeva ispred sarajlije iz beograda
MIRZA, kakav to uspjeh ima beogrdsko pusenje? Pa Nele je toliko bezidejan da mu se cak i band zove " Emir Kusturica & No smoking band"!
Prestanite sa vasim glupim komentarima. ZP is still alive & kickin. Imaju super pjesme "al' bogati Sejo gdje ih prepisa" ZP su na neki nacin ostatak onog prkosnog Sarajeva koje je opstalo uprkos svemu sto se na njega srucilo.
e brate ovo sad sto rade je cisti surogat,bolje bi bilo da se povuku i ostanu legende...a ovako samo ruse legendu ...BEZ Dr.NELETA nema ZP on je ta karizma i prepoznatljivost a to se vidi po radu i uspjehu Beogradskog ZP...Nista bez NELETA
izgleda da ima ljudi koji se ne razumiju u muziku. ZP je fenomenalno dobro!!!
Kako sad oni obiljezavaju 25 godina rada, kad ne postoje ni 10 godina.....
sto se textova tice, mogla bi se nac pokoja dobra u njima, al muzika je fus pravi..
odlicne pjesme ako ne primjecujes....
Sejo Suckson... Ovo Pushenje je uzas!!! kakve su im ono pjesme ...