Komentari (130)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sejo oderi ih
Slušao tri minute. Fuj. I ovaj Milenković pao k.rcu za uši. Neprobavljivo.
Milan Pavlović na haparatima
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Goni do kraja!☝️☝️☝️
Sejo je intelektulac, znao on da se stoka mlati samo po ušima. Odrat će ih.
Na albumu Das ist Walter, ispod pjesme Zenica blues i piše da je autor muzike Jonny Cash. Nije Sejo sebe potpisao kao autara muzike.
E moj Sejo pa u šta se to pretvori? Pa zar je takav kokuzluk u pitanju? Ko će ba ta autorska prava kod vas raspetljati. Koliko se sjecam u onom haosu u podrumu u Fuada Midžića ne bi ni dragi Allah skontao ko je šta napisao. Nego da nije problem što bi Žvaljo malo da zagrani iz tvog “zapadnog” bazena? Jer dok se držao “istoka” bilo je sve ok. Aj malo ohani i rijesite te probleme privatno a ne da se ovako javno blamirate.
Prava su raspetljana. Čovjek ne da svoje.
Sami su htjeli ovo, sad ih oderi Sejo
To Jose.Kreten je mogao biti hadzija,al izabrao je da bude bos.
Deri Sejo gnjidu ruke ti se pozlatile
ajde sejo ne .eri, nisi ni ti zabranjeno pusenje, samo koriistis to sto je Nele napustio sarajevo...
proveo si ceo vek pevajuci i sad kad si omatorio , kad vise nikom nisi bitan , kad nemozes staracki dom da napunis setio si se da tuzazkas ljude za pare. nego pitanje da iskreno kaze , da li je ikad pevao on tudje pesme? netreba odgovor znamo svi
Sula amerikanac, ako ne možeš zaraditi na koncertu možeš na sudu.
Sula , ti mozes samo k...u pjevati,pusenje nikad ne bi bio neki bend bez Neleta.Npr kao Stounsi bez Mika.Ko ce dati pare tebe da slusa bolan.Ti to sve znas i zato tuzakas da bi nesto para dobio jer od tvog pjevanja nema hljeba.
BOX MEČ SEJO SEXON PROTIV NELETA KARAJLIĆA. KO POBJEDI ZADRŽI SVA PRAVA NA PJESME I BEND HAHAHAH.
Dosadan si ko *urac i niko te ne sluša jer nemate Neleta. A kakav god da je, on je Zabranjeno Pušenje i Dr. Nele Karajlić...
Oderi im guzove!!!
Jesi vidio kako se srbadija sjetila, lapiš tuđe pjesme, potpišeš ih svojim imenom i klepaš lovu. Kožu im oderi, Sula.
Bahata Srbadija
Sejo oderi šupke
Mene zanima je li sada dosao kraj ovoj sapunici? Ili ce biti jos nastavaka?