Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
gdje dodje ovo
Sula je to napisao, Sula evo nastupa svugdje i uvijek bude dosta raje, Sulu svi vole dok nelete niko ne moze ocima, Sula je ostao onaj isi, a nele pokazao da je dvolicni pakas i reci mi ko je sad tu propao?
@KSAlovac
Jako inovativno od BHRT xDDD
svi oni koji su otisli u Zg i Bg su pritajene ustase i cetnici.
To je raja iz Saraj'va, iz moga Saraj'va!
kultni sarajevski bend,sarajevska raja,patriote,multikulturalci,multinacionalci,ljudi sirokog vidjenja kojima nije bitna vjera i nacija sve to cak i vise iz katolickog zagreba.
sta je klixovci ne godi istina pa ja
@BBC3 pa da bas lol lolova :( upravo si potvrdio neke teze istine :))
"Poso je dobar, a para laka", burazera je munto Shefket Ramadani 😃
Samo vrhunski papci mogu davati minuse na dio pjesme legendarne grupe koja nije snimila nijednu losu pjesmu, sve sami hitovi koje ne mogu debili poput vas da shvate
@KSAlovac SULA JE NAPISAO SVE PJESME ZP BIO ALFA I OMEGA DOK JE NELE BIO DVORSKA LUDA
12 GODINA STROGOG ZATVORA