Repertoar dešavanja
37

Zabavni program u Coloseum Clubu: Pogledajte izvođače u periodu od aprila do juna

Coloseum Club sprema uzbudljiv muzički repertoar
Coloseum Club sprema uzbudljiv muzički repertoar
Sjajne vijesti za sve ljubitelje muzike. Coloseum Club priprema mnoštvo zabavnih aktivnosti koje će ispuniti proljeće nezaboravnim ritmovima i pozitivnom energijom.

Zorica Brunclik čije su pjesme postale himne brojnih generacija, u pratnji virtuoza na harmonici Miroljuba Aranđelović Kemiša nastupit će 19. aprila i to po prvi put u Coloseum Clubu.

Decenije iskustva i brojni hitovi garancija su da ćete prisustvovati još jednom spektakularnom koncertnom događaju 18. maja gdje vas čeka Ana Bekuta spremna da iznova oduševi sarajevsku publiku svojim jedinstvenim glasom.

Još jedan nezaboravan događaj u najavi Coloseum priprema za 24. maj. Publika će da uživa u hitovima kao što su "Nikome ni reč", "Pamuk usne", jer Dženan Lončarević, jedan od najomiljenijih pjevača, sprema se da zavrti publiku svojim šarmom i emocijama.

To nije sve. Juni nastavljaju u dobrom ritmu.

Coloseum Club vas poziva na Sarajevo Wine Weekend - After Party. Jedan od najtraženijih After partyja u gradu, biće organizovan 7. juna uz live nastup Igora Simića i "Njegov Predivni Band".

Već naredni vikend, 14. juni rezervisan je za Nenu Murića, koji je omiljen posebno među ženskom publikom, izvođača kojeg publika bira kada želi dobru atmosferu.

Ne propustite priliku i doživite jedinstveno iskustvo izlaska u poznatu koncertnu dvoranu u gradu.

Za više informacija posjetite web stranicu www.coloseum-club.com ili ih kontaktirajte putem broja telefona 033 250 860.

Dobro došli u centar zabave!

Coloseum Club | 21. godinu sa vama!