Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Fasisticki jezik i rijecnik doticne za mene nije pismenost. Cudno je da ste vi @tri tackice sebi sami kontradiktorni. Govorite kako se ispod tekstova o historijskim spomenicima raspravlja o cetnicima i ustasama a ne vidite da doticna o potpuno drugim stvarima pise . Vjeruj ja sam zapanjena njenim zlim jeikom prije bih mogla reci fasistickim jezikom . Koji kako god ti branio u velikom dijelu nije ironican nego njen stav. Nicim izazvana proziva (koja smjelost) Bosnjake jer kaze „nedaj se Bosnjo“ i naravno nakalemila se na krive ni duzne pjevace, i to nakon jedngo komentaara hmmm2, koji moze biti bilo ko, i koji nije napisao u toj mjeri provocirajuci post. Ali naravno da ovakvima poput nje i ne treba povoda. Njoj su povod njeni kompleksi, isfrustriranost i mrznja. I tebi i njoj mogu reci da taj isti Bosnjo u najgorim uslovima je pokazao visok nivo civiliziranosti kada su oko njega , komsije primitivici i Crna gora i Srbija sve rusili i ubijali na najgori moguci nacin. Doticna se usudila da pominje narod od kojeg bi sto se tice kulture i civiliziranosti mogla stosta da nauci. U Sa i BiH dolaze najpoznatije svjetske licnosti, tako da je zaista smijesno vise komentirati fasisticki jezik doticne. Naravno dolazak svih poznatih svjetskih licnosti je pitanje novca i koliko novca toliko i muzike. I sve je u stvari samo pitanje toga.
Tip vas/nas je sve lijepo i pismeno odr\'o. Da, Bosanci razmisljaju tako. Dovoljno je pogledati samo komentare na ovom portalu, o Cetnicima, Ustasama i Balijama se raspravlja ispod clanaka koji se ticu kulturno-historijskih spomenika, filmskog festivala, popularne kulture, a da ne govorim politike. Nicim izazvano? Odr\'o je kompletnu nasu (ne)kulturu, (ne)svijest, podcrtao cime se bavimo i ko su nam uzori i idoli. Kome treba psihijatar - vjerovatno svima nama, ali negiranjem da je situacija takva kakva jeste ne dobija se nista.
kolko se to poasilo fakat
@kod nas izjavi : \"a ti komadici koji su ostali poslije kamenovanja, treba iz razdvojiti na atome i molekule i jebavati majku kriscansku svakom od njih. kada zavrsi jebavanje majke, onda treba sastaviti te ostatke i dati im da pjevaju. kako li ce to onda zvucati. negi bioinzinjering,\" Sta hoce da kaze da ovako Bosanci razmisljaju. Ne dragi moj, ovako ona razmislja, a tebi je @... uvalila da mislis da je \"ironija\" a na ovaj nacin, grubi predstavila Bosance. Naravno lazni. Njoj ni psihijatar ne pomaze.
@... naravno da se radilo o ironiji , koja je uslijedila ni iz cega, koja je uslijedila nakon jednog komentara. Taj komentar nije davao povoda bujici negativnh komentara od strane @kod nas, koja je nepotrebno napadala druge pjevace i ne samo to nego i vrijedjala. A njen jedini cilj je bio ponizavanje svega bosanskog i okrenuti pricu u tom smjeru. @kod nas ... ako se ti bolje osjecas , pa makar zbog cega, vjeruj da mi je drago, pa sta god da je uticalo da ne pises nebuloze.Nazalost u tvoj problem nece rijesiti tvoj trenutni \"ushit\" necim sto si izmislila, kako bi se bolje osjecala, tvoj problem je dublje psiholoske prirode i on se mora temeljitije rjesavati.
Ama naprosto me fascinira kako ne kapirate ironiju i cisti, nepatvoreni sarkazam i jos napadate covjeka koji je ostavio najpismenije i najsimpaticnije komentare. Sta li ste vi citali i gledali u zivotu kad ovako jasno ismijavanje ne znate iscitati.
Care, ozeni me. :-) A jos mi je bolje kako tvoji komentari ostase neshvaceni. :-) lol
za osobu pod nickom @kod nas..... Tvoji komentari dovoljno govore kakva si ti osoba, nije potrebna nikakva psihoanaliza tvojih komentara oni dovoljno govore sve o tebi. Jedino s kim bih mogla da te poredim su zli ljudi poput karadzica, mladica, seselja, itd.Ne sumnjam da si daleko od takvih. Inace posjeti pod hitno psihijatra. Nazalost ovaj medij je takav da ako takvu vrstu \"ljudi\" hvala bogu ne srecemo u svom okruzenju onda imamo priliku takve spodobe sresti i cuditi se da u Bozijoj basti svakakvih nas ima. Strasno i zalosno za covjecanstvo.
sapun je za podmazivanje shupka kad se bude tutsala
@bumerang: du auch hehe haj sta se odmah ljutis...nego \"ja uopšte ne diram niti dinu niti harija. strašno ih volim slušati. super umjetnici....na našim prostorima ali ne dalje. \" a sta slusas na dalje??? ;)
@ Madonna....du bist wohl auch noch so ein klugschiesser....tctctctctctctctct kulturbanause
haj...bumerang ne seri...ich liebe dino und hari und alle andere :p ...und...ahhhhhh
@bumerang ma procitao sam ja sve tvoje postove, al nisi ti izgleda... puna si kontradiktornosti...
@ hoxim nikad nisam ni rekla da je madonna ili njena muzika vrhunac umjetnosti...daleko od toga. da si pročitao post do kraja shvatio bi da sam u toj recenici govorila prvenstveno o pozorištu i operi pa onda o svim ostalim umjetnicima koji ne pjevaju na bosanskom.
@bumerang......\' malo kulure u vidu muzike na stranom jeziku ti sigurno neće škoditi.\' Nisam bas siguran da je madonnina muzika neka umjetnost