Madonna u Budvi
0

Za koncert traži 400 kg leda, 300 sapuna...

Sarajevo-x.com
Foto: AP
Foto: AP
Svjetska pop zvijezda Madonna od organizatora njenog koncerta u Budvi je tražila dvije prostorije u backstageu - jednu za nju, a drugu za njenu djecu.

Prema pisanju crnogorskog Monda, pjevačica je također tražila kompletan namještaj i veliko kupatilo, ali i prisustvo vrhunskih ljekara, kao i to da joj pri ruci budu dvije boce sa kisikom, kao i maske za disanje.

Pušenje nije dozvoljeno u backstageu. Tražena je i gomila peškira i sapuna, tačnije 150 malih i 300 velikih peškira, kao i 300 sapuna.

Jedan od zahtjeva je i da zidovi ne budu ofarbani fluorescentnom bojom, a ne smiju da imaju ni ugrađene klima uređaje. Njen tim je poslao i kakva mora da bude kanta za đubre.

Organizatori kažu da će na Jazu morati bukvalno da naprave jedan mali grad, kako bi izašli u susret zahtjevima Madonne i njenog tima.

Biće napravljeno 25 kancelarija za 30 ljudi sa kompletnom opremom. Organizatori treba da osiguraju i šest vozila, kojima će Madonna i članovi njenog tima da se prevoze iz backstageu do koncertnog prostora.

Što se tiče jela i tu je imala puno zahtjeva, tako da će za jelo biti zadužen neko iz njenog tima, tačnije neko iz njene catering službe, koji će u Crnu Goru doputovati dva dana ranije kako bi obišao sve prodavnice i kupio sve što treba Madonni.

Pop veteranka je za svoj tim tražila 400 kilograma leda, kao i deset garderoba od kojih su osam predviđene za članove benda, a dvije za igrače.

Bit će napravljena i velika šminkernica u kojoj će moći da se odjednom dotjeruje deset ljudi. U svim prostorijama cigarete će biti zabranjene.

Binu i opremu dopremit će Madonnin tim i to pet dana prije koncerta. Opemu dovozi 50 kamiona, a za osoblje je potrebno 18 autobusa. Bina će biti dimenzija 90x50 metara, a visine dva i po metra. Bit će postavljene i četiri kule sa rasvjetom.