Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Valjda je SDA botovima sad jasnija ona Fortina izjava.
Ja sam 1988 godiste i sreca nisam zrtva ove muzike pijem na vikendici sa drustvom i za to niko ne zna i sretni smo nego oni sto slusaju vaku muziku da lajkove skupljaju
Kristijan Golubović: "Vi niste generacija, vi ste degeneracija!"
Ali koja ironija da Kristijan nesto takvo izjavljuje, paradoks.
Sreća pa sam rastao uz dobru i kvalitetnu muziku i zabavnu i narodnu a ovo sto se sad slusa i sto je popularno pokazuje nam kakve nam generacije dolaze, nedo bog nikom
sto ovaj kliks voli elitizam i da hejta tzv seljake, a svaki dan clanak sta je obukao bozo, hana, amra
otislo sve u qraac
Da se ne lazemo, vecina pregleda je dosla kupovinom botova i placanjem reklamiranja. Ne kazem da se ne slusaju gore navedeni, ali ne u ovolikom broju. Ne koriste svi Ad-Block, koliko se samo puta desilo tim ljudima da im kroz reklamu pusti ne znam Stojana i ostalu gore navedenu kompaniju.
🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮
Jbt, kad se sjetim da su me prozivali budalom što slušam The Prodigy, Sonatu Arcticu, Nightwish... EKV, Hladno pivo, Smak, Goran Bare, Film... Neki novi vakat došao... Čudan..
Al bez zeze sad, ovo je zabrinjavajuce...
a sta je trending? broj klikova? slusanja prve strofe? zadnje? refrena? gledanje bez slusanja?
Bahahahahahahhaahhahahahaahahhaha...
Kakav li je IQ kod djece koja slusaju ovo a i omladine ..😑😑😑
Ne daj Bože nikome! 🤯
Zeznuto je kad skontas da ne kontas gdje zivis.
Tsunami floe skenderiaaaa vamos barsa savic tanja
To bebi mmm 🤘
cecina kcerka pjeva pjesmu ubica,tata joj ubica