Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jebem mü üsta
Skrillex je jebeni otac muzike ono sto je on uradio za muziku je zadnji put uradio Mozart. Covjek sjedi kuci , pravi muziku i zaraduje dok neko sjedi komentarise I pljuje taj rad. Samo prosle godine zaradio 30m osvojio pet gremija ukupno na youtube kanalu vise of 2 milijarde pregleda i skoro 11m subova sto je velika stvar s obzirom da nije na vevo-u. Pojedine osobe su tolike inteligentne da ocjene prema fizickom izgledu nije ni cudo da po cijele dane komentarise na klixu. Toliko o urednom zivotu.
Skrillex je sada za muziku isto što je windows bio za dos!
kod nas na balkanu najviše ima subova i pregleda iDJvideos, a vjerovatno i najviše nekih kvazi nagrada, da li to znači da je ta muzika kvalitetna ?
Hehe kao balkanci kompetentni da određuju muzičke trendove i određuju stilske parametre, jes' ali ispod čobanskog balkanskog neba uz čašicu smrdljive rakijice! Čast izuzecima, ali Skrillex je ispred balkanskog vrtiguz ritma daleko kao i njemački auto-ban!!!
Nema meketanja u pjesmi uz čobanski poskočarski ritam pa ne paše balkancima da vrte kukovima HUH!
ova elektronska muzika što prave dotični skrillex i diplo je stvarno za debile, nekad je elektronska muzika valjala kad su mainstream bili pravi house i techno, sada otkako su amerikanci preuzeli scenu sve je propalo, al tako je sa amerikancima šta god dotaknu propadne...
Marusha i scooter su i tada bili tanki!
vazda ima tankih izvođača u bilo kojem žanru, al u ovim američkim tzv. EDM žanrovima sve je tanko, mislim o ukusima se ne raspravlja, al najrealnije to je dječija muzika..
A satro se povuko iz muzike huh koji reradi navlaci paznju na sebe a svi nasjedaju
tacno 11 sekudni sam mogla gledati i slusati
Karleusu mozes gledat,i ali je nemozes slusati a ove fegete ni gledati ni slusati
Prvo nauci gramatiku iz osnovne skole pa onda probaj komentarisati ignorantna zaostala svinjo ;3
Vidi ove pičkke SWAG-HIPSTERSKE što govori čovjeku da je svinja...