Muzika
15

"Where Are Ü Now": Justin Bieber, Skrillex i Diplo snimili novi spot

Klix.ba
(Foto: Instagram)
Planetarno popularni pop pjevač Justin Bieber objavio je novi video spot za pjesmu "Where Are Ü Now" koju je napravio u saradnji sa duom Jack Ü, kojeg čine muzički producenti Skrillex i Diplo.

"Oduševljeni smo uspjehom pjesme 'Where Are Ü Now' koju smo uradili sa Justinom Bieberom, stoga smo za nju željeli i napraviti video koji ćemo posvetiti našim fanovima. Ustvari, naši fanovi su najvažniji u cijeloj priči i mi smo tu samo zbog vas. Justin je ovu pjesmu napisao prolazeći kroz težak životni period", napisali su Skrillex i Diplo o ovoj saradnji.

Justin Bieber, rođen u Kanadi 1. marta 1994. godine, je kanadski pop i R&B pjevač i tekstopisac. Svjetsku slavu je stekao putem YouTubea, gdje je postavljao svoje izvedbe pjesama slavnih muzičara.

Nakon što ga je otkrio njegov sadašnji menadžer Scooter Braun, Bieber je potpisao ugovor s diskografskom kućom Island Records uz veliku pomoć muzičara Ushera.

Justin je otišao na svoju prvu službenu turneju 2010. godine, a iste godine postaje najtraženija javna osoba na internetu. Istog mjeseca njegov spot "Baby" nadmašio je pjesmu Lady Gage "Bad Romance" po broju pregleda na internetu, na njegove koncerte stižu obožavatelji iz čitavog svijeta, a mladi pjevač često postaje meta različitih skandala i tračeva.