Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Petra, daj ne s.eri"??? To je komentar? E, svaka ti cast...
JOS JEDNOM Egoizam,trac i ljubomora. Egoizam,trac i ljubomora. Egoizam,trac i ljubomora. Egoizam,trac i ljubomora. Egoizam,trac i ljubomora. Egoizam,trac i ljubomora. Egoizam,trac i ljubomora. Emire samo naprijed.
petra, daj ne s.eri
Bok! Koja ste vi ekipa ovdje, nevjerojatno! Mrzite svoje ljude više od svega. Kao jedna od članica "E&FC Fan Club-a" u Zagrebu, a da razuvjerim neke od vas ovdje, šaljem vam samo par svjetskih web stranica, na kojima piše po nešto o "smrznutim devama". Uživajte! Spanjolska http://www.iespana.es/Big-Guns/Banda/banda4/banda4.htm Rumunija http://www.totalmetal.net/news/2582.htm USA http://www.unearthed.com/news/2003/08/0000021137.shtml Njemacka http://aundj.kellner.bei.t-online.de/rock/neues2002.htm Japan http://www.d6.dion.ne.jp/~ymak/02may.htm Engleska http://www.roadrun.com/blabbermouth.net/ Italija http://www.acdc-italia.com/archivio_news_2003.htm Spanjolska http://www.arrakis.es/~jmlozano/nuevasnoticias.htm
I šta je po tebi "emir"-e šupljak u ovoj vijesti? Očigledno je da je ova vijest na ovoj AC/DC web stranici. Očigledno je da sve ono tamo što piše nije postavio Emir, već valjda web master ove stranice. Dakle??? Ne znam u čemu je tvoj problem, osim što si možda ljubomoran k'o konj i što bi htio da svi budu neuspješni, anonimni i jadni kao što si ti. Da li je neko od ovih pljuvača čuo ovaj njihov novi album "Znam". Kad ga čujete, prestat ćete sa pljuvanjem, garantujem vam!
Jesam zensko, ali cu reci:fakat, ko jebe sve vas ovdje ljubomorne na Emira i sve oko njega. Ne vidim da iko drugi toliko iritira tolike papke kao ovaj covjek. A valjda vam je zato i napisao onu pjesmu Uhljup-Glamour papak! Covjeka uopste nema tu u Bosni, ali ga vi ipak mrzite. Sve ovo u nasoj Bosni govori samo jedno, a to je da je covjek DOBAR! I kao sto davno rece Brega:"Sta bi dao da si na mom mjestu, da te mrze, a da ti se dive...."
Povracham i kakim na Emira i njegove kamile.
Egoizam,trac i ljubomora. Emire samo naprijed.
presmjeshno! ovo je jedna od najloshijih pojava na poslijeratnoj Shatro Sceni; a to vjecito pozivanje na poznanstvo s Cliffom i inim je josh smjeshnije. steta je sto se nije rodio 20 godina prije , tada bi ta muzika bila bash "in"
Napravite web CD shop molim vas, zar vi nevolite imati profit od toga, market je ogroman, a grupe kao Emir & FC moraju prodavati njihove CD na Hrvatskim web prodavnicama i drugim. Molim vas
halo ba, kakve uspjehe ti pominjes. de reci mi u cemu je to uspjeh emira frozen-bozena ne s.eri je govorio
Van gogh :), to je za djecu koja se ne sjecaju EKV-a.
a i vi serete u pm. pa treba reci cool neko nas se malo probio, pousio nekom velikom i evo ga! a ti emiraga mogo bi napraviti stranicu. U izgradnji a preko 5000 posjetilac hahahaha. Odlicna prilika za reklamu a ti ceskas jaja (kontas samo ce to a). Bosnjaken si ti zesci
nego dodjite u TUZLU! Sinoc bio Van Gogh, prepun Club Plus, odlicna svirka, covjek izveo neku curu s njom pjev'o- koji svaler:) stvarno pustimo se kritika, stalno jedno druge u necemu ispravljamo!! OK je Emir i treba biti ponosan na uspjehe ''nasih'' bandova, ali Emir &FC je mjesavina kako i sami kaze BIH, Hrvatska i SAD...stoga - shut up svi!
dragi ljudi jedina stvar kojumozete uraditi jest piati komentare i nista vise tipicna bosanska govna HVALA BOGU STO SAM I JA JEDAN OD VAS