Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma koga više zanima Erousong?Ma neka pjeva ko hoče
daj pusti neku njegovu pjesmu hahahahahahahahahhahahaha sramota umjesto da neko ide sa BiH scene oni dovode ovog ovakvih gluposti samo kod nas ima.... Cak i pored Puske ste izabrali ovog koji i ne zivi ovdje vec 15 dvadeset godina. A na \"talentima\" je dovoljno pokazao svoje glasovne sposobnosti koji se btw ne mogu porediti sa Puskom. U svakom slucaju zao mi je sto nije bilo ko iz BIH otisao da nas predstavlja. Sramota!
Pojedini posjetioci ovog portala trebaju shvatiti da u BiH žive TRI naroda a ne jedan. Nije vam smetalo kada je žiri odlučio da izabere Laku. Zašto tada niste protestvovali što nije bilo više učesnika. Stvarno ste jadni! Sramota je takođe bila što je Adnan pobijedio. Momak ne zna pjevati i ne zna beknuti Engleski.
Zašto Srbija ima 2 predstavnika? I kojom logikom čovjek koji 15 godina živi u drugoj državi predstavlja BiH? Kako su ga uopće pustili u izbor? Glupo mi je da ovaj klinjo koji ne zna pošteno ni maternji odnese pobjedu ispred Nermina Puškara, Igora Vukojevića, Amela Ćurića...
ma ko je on uopste? je li mi to nemamo pjevaca?pjevacicu?skolovane ljude kojima je to posao? strasno!ovo je strasno! dejane kukricu ti si potpuno bezobrazan covjek. prvo prosle godin e dopustis odliv novca nas gradjana BiH u srbiji kako bi \"strucnjaci\" onu rusku poskocicu poslali na nesto za sta 99% gradjana ne bi dalo pare. ali se ne pitaju i zato neki vukasin ide na eurosong.ma sram te bilo ali ti si svakako modernih shvatanja a danas je out biti bosanac hetero i s mozgom!
lik jednostavno loshe pjeva
pipo retardirani, kos u hafiz,burhan,mahir bla bla...??? nikad cuo..(robom) mirko i slavko..
Naravno, jer nama niko ne valja!
Pa naravno da će rezultat biti da je Vukašin loš izbor. Da smo izabrali Dinu Merlina, Hari Mata Harija ili druge najpopularnije pjevače za Eurosong 2010., opet bi posjetitelji izglasali ono najgore na anketi. Tako to obično biva kod nas. Ništa čudno. ;) Get a life!
43/35/22 Na sta me to podsjeca ovaj odmjer, hmmmmmm.
Pobjedjujemo!
Koja rasprava majko moja, pa lljudi moji to je bezvezni festival iliti takmicenje sa kojim se Europa sprda. A vi rspredate ko da se radi o predsjedniku USA.
make, javi se raji
cuj mahira burekovica! HAHAHAHAHAHAHHAHA najjaca u zadnje vrijeme!!! teska je odluka izmedju: 1.) muuuudzahedin, turski sin, bori se za bosnu srcem svim.... 2.)selamunalejk, selamunalejk, merhba, merhaba, draga braco i sesetre, odgovor se zna, alejkimuselam i merhabaaaaa..... i treca, meni licno najdraza, 3.) kupicu ti samiju da ides i dzamiju, sina ces mi roditi i u mekteb voditi MAHIRA ZA PREcJEDNIKA!!!!
@rahat šta ba licemjeran i lažov??? eto ti ga ebo te on, valjda ste iz istog plemena pa ga braniš, jašta je nego seljober, isto ko i amel ćurić, onaj babajić, sve seljaci