Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sto se tice ovih stvari, on je nenadmašiv!
@Daimler a i mnogih drugih!
LJepi naš hadžija postao je institucija kao Roling Stonsi
Smio bi ruku u vatru dati da i Merlin može kao i čola napuniti 6 Stark arena. Odavno su rame uz rame. Njih dva, pa tek onda svi ostali. Naravno, kada je zabavna muzika u pitanju.
Stvarno Dino je tako jednostavan , a tako močan , a uz to naš. Moze obuci suknjicu i stoji mu, svaki drugi bi bijo papak.
I kolko je Dino „uzeo“ za spektakluk?
Foto https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2801940709852123&id=201845923194961
Čola i dino dvije institucije
ovi nasi na celu sa Abdulahom su malo polupali loncice ....nije centar proslave tamo gdje oni kazu ...nego tamo gdje Merlin pjeva .... 😊
Ja sam to isto rekla prije 5 minuta. Centar regije je tamo gdje pjeva Dino Merlin. Volio ga neko ili ne, volio njegove pjesme ili ne, ovo je činjenica. Zna napraviti atmosferu, organizacija je na vrhunskom nivou, iz godine u godinu pokazuje da je nenadmašan.
Ne mogu Dinu Merlina, moralnu horizontalu.
centar regije Skopje a ne onako kako je Zeljko rekao Sarajevo
I šta kaže ćuna majstor... Sarajevo centar regije... al u pimpulima
Begi hadzija a nema granice - nijedna dobit ne moze biti iznad Bozijeg prava....
Sigurno najbolji doček na Balkanu, i neka je, Makedonci su to zaslužili.
Mislim da je dinarefendija manje uzeo Skoplju nego Sarajevu. On kad uzima najdraze mu je od svojih uzeti lopatom.
@Aliibaba i treba da daju, imaju kome i zašto!
novogodišnji centar regije tamo gdje je Dino Merlin
Kada si cuo da je Merlin rekao :" Eto citav zivot zivim od naroda i uzimam im pare , pa red je nesto i da vratim zato sam naravio ovu skolu ili ovaj vrtic ili podjelio ovoliko stipendija.." nikad nije nit ces cuti.
@gooUser1577629331
Takve stvari se ne govore javno, već se urade i šuti.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ovaj vise marku voli nego hljeba se najesti, ko da ce ih u Vlakovo ponijeti? Kao muzicar nenadmasiv, kao insan kada ga sretnem predjem na drugu stranu ulice. po meni
@gooUser1577629331 kao muZicar ima 4 dobre pjesme ostalo ili pokradeno ili srot koji se ponavlja. Balkan je odavno izgubio osjecam za kvalitetnu muziku. Sto se osobe tice, taj se pred 10god digao i rekao ajd vi platite ja moram da idem. Toliko
@gooUser1577629331 a ti si onaj ogorčeni kokuz, što priča EEJ DA SAM JA TAKO BOGAT... 🤣🤣
PRIKAŽI ODGOVORE (1)