Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zadruga u Banjaluci 🤣
Bas uzorno. Od Bacha do Nuccija. Od Mozzarta do Voyaga.
Sta fali kurvama i kokainu
Al je zato Knindža edukativan pravo!!
Bas mi je drago sto sam matursko vece docekao uz najljepse pjesme uz svirku u zivo, gitara ,bend top pjevac hit do hita, pa balade pa ples,pa vozic ....
homoseksualac
Mislim da im uz ove izvodjace podijele i oruzje i organizuju igricu, a ko prezivi je pobjednik. To bi bilo uzbudljivo. Imaju dobre ucitelju u svojim roditeljima, koji ih mogu dobro savjetovati kako se to radi ili da odu vucicu u begis na instrukcije.
Ebali vam voyage i gucci mamu, koji idiot moras biti da ono slusas, niti je pjevanje niti rep nego dernjava u mikrofon
Eminem na aparatima
Sto SNSD širi mržnju i priziva na rat je super za omladinu. Sto svaki dobri Srbin uvijek ima rakije i Kalašnjikov u kući nije problem. Problem su reperi. Sto roditelji ne pričaju i ne odgajaju djecu je Farma i Zadruga kriva. Daj vise, dajte pedagozi, psiholozi, socijalni radnici malo stručnosti u ovoj debati nebi škodilo.
Zovite huleta ili zorana vaneva nek pjevaju ha ya
U mojoj generaciji je bilo važno “biti svoj”, “imati svoju vlastitu furku”, a meni se čini da kod ovih generacija sada važi upravo suprotno. Bezveze skroz.
Ja se još držim toga. Baš je meni stalo šta drugi vole i misle da je dobro, meni nije i tačka. Pa nisam ja pčela u košnici koja dijeli isto razmišljanje sa drugim.
Ne pratim rad dotičnih, a sumnjam i da bi me zanimalo. Ali, ako se ne varam maturska zabava nije zabava za djecu predškolskog ili ranog školskog uzrasta. Maturanti su obično punoljetne osobe. Isto tako nisam ni ljubitelj SNSD-a (niti su mi iole simpatični), ali ako je to njihova sala, kakve veze ima neka skupština grada s tim? To da li je to dobro za njihov imidž - njihov problem, kao što je i sporna sala.
Ništa bez "Gazde Paje"....