Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad razvlaci Vlatko, sve tece glatko, al' kad zalupa Jan, prodrma dan
Znaš li onu tamburati.. a na grani ko da nešto bruji..
Vlatko, Jan i Ivan, hvala Vam na čarobnoj noći u kojoj ste nas svojim melodijama odveli u predivni svijet mašte, ljubavi i sreće i što ste nam Bistrom vodom oprali naša srca, dušu, lice i našim očima dali pogled u bolje sutra!!
Vlatko gospodin, kamo srece da bude vise ovakvih i slicnih nastupa, da djecu odvedemo da vide sta znaci biti muzicar, umjetnik, biti veliki u svom stvaralastvu, a biti potpuno prozemljen i obican, nista #, tweet, podcast......Basista kida, a sin je masina, vozi duplu papu 'ko Lombardo, sve u svemu jedva cekam ponovo.
Ne znam koji ti je k*nj na ovakav post dao minus ali sigurno nije neko ko zna ko je Dave Lombardo.
Gledao sam ga prije par dana u Zenici. Šta reći osim - maestro!