Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
stvarno si smjesan, frajer u karijeri odrzo mozda 20 000 koncerata i ti sad pricas o rutinskom otaljavanju... naravno da ga je rutinski odsviro, kad covjek mjesecno svira 10 koncerata najmanje :) fazon je da ga je STANDARNO PERFEKTNO ODSVIRAO :) a u publici naravno i nije bilo papaka i papana jer ne vjerujem da bi izdrzali 2 sata maestralnog free jazz- rock- etno razvaljivanja :) znam sigurno da na je na bazenima isl lokacija bilo puno veca guzva :)
Coloseum stvarno nije mjesto za ovakve koncerte. Ljudi sjede, jedu, a ti sviras kao da su to pjesme za bolju probavu. Vlatko, peofesionalno si odpjevao/odsvirao, ali drugi put dodji u drugom aranzmanu!
Prošetaj malo Evropom i Svijetom, potomče seoskog đilkoša svučenog u grad '45, umjesto što prdiš i smrdiš
Ovo je fol iz Las Vegasa, Otac i Kralj Rock'n'rolla Elvis Presley je redovno održavao koncerte pred publikom koja večera, starokomponovani s Titom s njive prišljegli seljačiću ;-)
Atmosfera velika O sjede,prezderavaju se i to sve dok LEGENDA svira.Nema dalje..Kraj.
Ja sam bio na koncertu radi Vlatka i muzike. Uopće mi nije smetalo, da li neko sjedi ili stoji. Niko mi nije smetao. Vlatko je vrhunski gitarista i u svjetskim razmjerama, a dva momka iz benda su izvanredni. Gledao sam Vlatka i Leb i sol u Sarajevu prije 30-ak godina i uživao kao sinoć. Bravo majstori
Iako nisam primitivac,naprotiv,akademski građanin ne mogu da ne izjavim: P.O.S.E.R:E.M IM SE U TANJIRE A i ti majstore došao si da sviraš dok drugi žderu.Razočarao si me. Ni na koncerte Džibonija više ne idem odkako je sviro u onoj rupi Aqua.
mk guitar!!!
sta znaci bolji? brzi mozda? nema bolji ili gori, ima samo razlicit.
Ma dajte kako je Gile pjevao u Majersu sinoc ouuuu :))))) kakav Vlado ba...
Stefanovski rutinski otaljao uobicajenu tezgu i uzeo repa...poblika papkosi i domaci zaostali mahalasi sve shodno imidzu g.u.z.n.og c.r.i.j.e.va ! Sve u svemu... da se najezis i pivratis !
Im the Best !
draga djeco, ne seru.ckajte bezveze sva trojica muzicara na stejdzu su vrhunski, sve ukazuje da su odavno naucili svoj instrument svirat, a dodatno je vidljivo da su i u svirackoj formi, imaju dovoljno ucestalih nastupa, mrtvi perfekcionizam, a sto se tice sjedenja i mezuckanja i pijuckanja, vjerujte da nema bolje varijante, okruzite se dobrim ljudima, opustite se i ceJfite kad na par metara od Vas rasturaju profesionalci :) jedini je problem cijena, ali ima se, moze se :)
Vlatko je solidan gitarista ali daleko od toga da je prva klasa. Ima neuporedivo boljih.
Volio bih da vidim tu listu "100" gitarista. Jednostavno ne postoji.
Zovi Lukasa onda, papčino umrla. Ako ne njega, onda sigurno slušaš one truhle nazovirokere što vuku brzo. : )