Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast ovoj jednoj velikoj muzickoj gromadi i njegovom djelu koje ce se jos generacijama slusati i prepricavati.Dozivjeti istinskivrhunac u muzickoj karijeri i ostaviti tako divan i pozitivan trag iza sebe mogu odista samo veliki. Vlado od srca ti zelim da jos dugo i dugo uzivas u svojim pjesmama i da nas jos decenijama uveseljavas kako si ti to radio i do sada
Reci da se zezaš...
Dobar je memo,meni je pomog'o,,rekonstruisao sam jednu Anu...
patetika, pase mu uz 'ooo ana, tugo mojih dana'
Kad se isprazni kasa, postajete 4 Asa, i za sve seljake, pravit' narodnjake...
Čuj sin od 12 godina? Vala, nisi ti to pravio Vladiša, rok ti istekao ima 20 godina... I šta ti radiš, gdje? Možda domina igraš negdje, a ni za to se ne zna... Bježi žlipo jedna, nikad sazrio nisi, ostao u osamdesetima, umro si a da to ni ne znaš... Čola počeo prije njega, milion megahitova ima, i još pjeva, a ovaj vrabac par godina cvrkutao i šatro zvijezda.
Lupas k'o otvoren prozor.
Je l' se vi ovo zezate? Da se nakupi ovoliko minusa?
Vlado Kalember 💖 https://youtu.be/wkfaaIL0dH8 ☮️❤️☮️❤️☮️
Kome je ovaj zvijezda ???
Jos si mlad za dijete :)
nađi kakvu mlađu pa je oplodi
bilo ti je fino umakati a nisi htio hraniti djecu i biti otac a sad bi kad tu si godine prosle.
Ima i djece bez roditelja ako je srce dovoljno toplo.
pa sklepaj ga
Prop'o mu vakat sa Jugoslavijom, mrtvo sjeme
Djeca su blago!