Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E ovo je pravi bend. 40 godina sviraju, a i dalje uspijevaju uljepšati svakodnevnicu ljudima sa svojom muzikom. Publika je čist primjer, od 7 do 77 godina. Svaka čast momci.
Svaka cast publici i nasem Zabranjenom pusenju 💪💪💪
@Shele kakvo "nase" budalo ljudi u Zagrebu zive, ovdje su samo poslom !
Moras stajati u redu da kupis neku karticu, opet stajati u redu da uzmes pice, momci na standovima bahati i neljubazni. Onda smece. nigdje nijedne kante smeca na vidiku, nego sto i oni majmuni iz obezbjedjenja na ulazu valjda ono sto su oduzeli raji koja je pokusala unijeti flasu vode ili neko drugo pice su jednostavno pobacali na pod pored sebe, pa je skenderija izgledala kao iz nekog apokalipticnog filma o smaku svijeta a ne kao festivalski prostor.
brate znalo se da ce se te kartice morati "napunit" novcem i tako plačati ... to je urađeno da ne bi 'klošari' 'šabani' i ostali 'krkani' ne bi zauzeli SVEEEE :)))
Ne volim ga, ali nista bez Nelata Karajlica. Bio sam, uzivao sam, ali nedostaje covjek.
Bravo !
Zna li neko šta je bilo sa Indijanaca na iranskom brodu?
Samo 10.000 ljudi? Pa nisu valjda svi na moru? Ili su "Sarajlije" otišle rodnim kućama... 😎
Lijep prizor, dosta mlade raje. Pametna djeca slusaju Pusenje, glupa grand paradu.
Nešto se Nele Karajlić promjenio?
Svaka njihova pjesma ima dusu, ima logiku, ima ono nešto, a samo je pjesma Lijepa Alma doživotni hit (nadam se da me razumijete). Toliko emocija u meni probudi da je to za sjec vene bukvalno. Svaka cast za Zabranjeno pušenje
predosadno
Samo Jala, Buba Šarba i ostali
Ne znam ko je ovo smislio, prosla ili ova vlada KS, ali svaka mu cast.
Samo degenericni hedonisti idu na ovakva desavanja. Ovdje ne postoji ni malo profinjene kulture.
😎💥🔥🎼🎵🎶🎵🎷🎸🎤🎧
Sarajevo zivi vjecno❤️❤️❤️
Nele Karajlič svira u Kladovu 😂😂😂😂😂
@lale gator Nele je obisao ceo svet, svirao raznim narodima, a vi necete odmaci dalje od te kasabe.