Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kad je neki protest onda pišete "nekoliko stotina" a za koncert "nekoliko hiljada"..
motajte kablove, ipak je nedjelja! valja insanima sutra hljeb zaradjivat
Fantasticna stvar za Sarajevo
jbte tito hoce li ikad nesto drugo doci u ovaj grad?!? svaka cast zosteru pusenju bajagama jsbuci qrcimapalCima al dosta vise ba, svake godine isti bendovi ista zvaka. zar je moguce da ne mozemo dovesti nesto sto je sasvim normalno u okruzenju, neko jako ime svjetskog rnr-a? oki moraju ljudi kao u2 doci i merhametli odsvirati jer som klosari takvi?!?! fuj vise ba
A kad je koncert nekih tamo seka, jeca, maja onda serete kao daj neki rok bend, i kad vam dodje opet serete
ovo tvoje @marcelo055 je klasično dobro je da ne puca. Šta je čovjek pogrešno rekao? Pogledaj region i ko im je samo ovoga ljeta prošao. Šta smo mi šugavi da moramo birati između ovoga i totalnog smeća koje navodiš a nije čak ni muzika - treće opcije nema? ... osim da ostavljamo 3x više para (spavanje i hrana) po regionu da bismo vidjeli makar nešto vrijedno u životu.
Bosanski muslimani slušaju srpsku muziku. 🤣😂
@HrvatskaHercegovina9 balije slusaju, muslimani bas i ne.
Što će sutra biti bolesni i posla doktorima
Hladno pivo, poslije vruca vagina nista bolje...
Konacno malo kulture u nasem gradu nakon svih ovih godina tamnog vilajeta...
samo tvoja kultura je kultura a sve ostalo je primitivizam? Hitler bi bio ponosan na tebe
Svi otišli u Čevljanoviće. Zato je slaba posjeta bila
Kad si s vukovima moras zavijati ko vuk kad si s cukovima moras cukati ko cuk Ne mijesaj se s mekinjama da te krmad ne pozdere ne budi med da te svijet ne polize
Narkomanska/alkoholičarska posla.
debil krkanski se vratio sa koride? unistili ste sto ima veze sa KULTUROM,
Nikada u životu nisam bio na Koridi ali iz onoga što vidim na društvenim mrežama, Korida je izmislila civilizaciju i za jedan Oktoberfest a da ne pričamo o ovakvim narkomanskim manifestacijama..
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Drazene Zericu, fakat si taraba od pjevaca.
hahhaahha def.
je l' živ đule narkoman
Fred Perry revolucionari
narkomanija.ba
I ovi su qrcu odsvirali.