Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
karleusa na aparatima.bitno je sta ce ove nase eskort balkanske barbike kazati ..ova .Albanka je cudo svjetsko..
@senc Kako je dua lipa odabrala bas ovo umjetnicko ime? Tako sto je pocela svoju "muzicku" karijeru glabajuci ga u hrvatskoj za samo 2 lipe i pogledaj dokle je sad dogurala. 2 po 2 i milion i 2 lipe. Ugledajte se na nju mlade bosnjakinje. Znate da je to istina, jer svi znamo da pjevati ne zna.
5 miliona pametan potez pametne zene a zaradila milione na virtualnom koncertu.kapa dole
Kako je dua lipa odabrala bas ovo umjetnicko ime? Tako sto je pocela svoju "muzicku" karijeru glabajuci ga u hrvatskoj za samo 2 lipe i pogledaj dokle je sad dogurala. 2 po 2 i milion i 2 lipe. Ugledajte se na nju mlade bosnjakinje. Znate da je to istina, jer svi znamo da pjevati ne zna.
Pjesmice koje zaboraviš i prije nego se završi. Jadna ova omladina kakvo smeće konzumira.
U BiH je Dua Lijepa
@EdvinPolumenta ne jarane, u BiH je Dua Bukva 🤪
@babayaromoj Kako je dua lipa odabrala bas ovo umjetnicko ime? Tako sto je pocela svoju "muzicku" karijeru glabajuci ga u hrvatskoj za samo 2 lipe i pogledaj dokle je sad dogurala. 2 po 2 i milion i 2 lipe. Ugledajte se na nju mlade bosnjakinje. Znate da je to istina, jer svi znamo da pjevati ne zna.
Haj. Ali ovo recikliranje svega od muzike pa i svega ostalog je fakat upm. Čuj studio 2054. Bio jednom jedan studio54 i bio to što je bio. Ne kontam, da se baš ništa novo, svoje, originalno ne može napraviti. Sva današnja muzika reciklaža nekog diskopopa iz 80 i 90ih. Ali eto. A za izgled namam komentar, dobra je ova 50cent odnosno 2lipe.
Srbi na aparatima
ne znam za vas, ali meni je ova dua ruzna ko grob... ista kao ove nase balkanske starlete, izvjestacena i neprirodna u svakom pogledu... a da ne govorim o tome kako mi smeta sto svaka ova starleta mora imati misljenje o politici... niti znaju pjevati niti pricati normalno... zalosno sta danasnja omladina slusa!
@dimitrije.manijak84 Broj dislajkova je znak
Ni jedan komentar nije u vezi sa muzikom, nego njenim izgledom i bogzna šta još. Sad mi je još više žao Vitni. Nju si mogao samo slušati, ovde nemaš šta.
Dua Lipa voli da se pipa...
kreso bi ja ovu lipu ko u lipnju
Sise nema, al ima noge za 10 pa ko voli nek izvoli
@SimeCipolDalmatinac U koljeno je
10 ta sekunda Mostar normala!
Debilana.
pa gledao bih i ja