Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
payebo vas chacha shto neobjaviste da dolaze ane sad kadje gotovo.
Ono malo Hrvata sto etnicki nije ocisceno stane u Dom Mladih
Carobnaaaa zenoo
Gili giliuu
A koja vrsta božića je u pitanju: 1-Neki klasični božić kakav je od davnina bio, 2-ili možda Maksim Božić koji je pripremao teroristički napad na regionalni ured SIPA u Tuzli ? ... 1 je prihvatljivo, a 2 mi nije atraktivno ... Što Vi klix raja mislite ?
Super, super, bravoooo!!!
Kad su rvati imali muziku i znali pjevat,nikad
@VolvoXC60 Nisi ni ti nikad bi čovjek pa opet imaš mjesto na ovoj planeti
Sunce ti pogledaj bošnja šta ih je, puna ih dvorana
@efExer A bolan pa što slušate Božićne pjesme, pa jel vas stid
@TiSiMojeVino Slažem se. Svakom vjerniku je njegova vjera ispravna, druge vjere treba poštovati, ali ponajviše svoju, ne diviti se tuđoj vjeri i ne pokušavati preuzimati stvari iz druge vjere.
Hej sto ja volim ovo doba godine. Božić pa Nova godina, pa 1 januar, pa opet Božić, iako to nisu moji praznici ja ih na neki način obilježavam, jer jednostavno takav sam čovjek da volim slavlja. Boze dragi kako se osjecam nekako ljepše i ispunjeno. Naravno moji vjerski praznici su Bajrami, tad sam najradosniji, tad cvjetam sav i nema tog osjećaja da ga opišem.
nema bolje nego kad ubodes kurbana u srce, u tom momentu si najblize alahu