Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jah...Nakon radne subote otvoris klix i vidis ovog cupu koji nema nikakvu ozbiljnu odgovornost u zivotu kako ti soli pamet o zivotu...
ko slusa ovo hljeba ti?
@sadrine oni sto ne glasaju za sda ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
rece on i uplati reklamu na klixu
Individualci ne treniraju pogled ispred ogledala da bi izgledali kao individualci
Haj ne sri filozofe. Oduvijek je pakovanje prodavalo proizvod.
ko je ovaj karinas
Pa iznenadjujuce nije lose,6/10. Spot je totalni krindz,prestar sam pa ne krindzam tako lahko ali da sam mladji bio bi toga. Manje glasa vise muzike. Ako se pravis da si ludi gej alternativac morao bi znati da pametni slusaju muziku a tupani pjesme gdje je glas dominantan.
hu is ju?
Bosnju ne interesuje nista osim da pise nike armani ralph lauren tommy hilfiger Znak je zakon 😂😂😂
To što ti nemaš dobru ambalažu kao ostali ne znači da ti je sadržaj dobar. Šuplja priča, volio bi biti poznat i zarađivati kintu a ne umiješ pa sereš po svemu ostalom. Da nije tako, nebi se reklamirao i prosipao priče. Snimi nešto kvalitetno pa onda filozofiraj. Life is a bitch and then you die.
Dam šansu svakome, i odlučim i ovome/ovima i pogledam nekolika intervjua. Lik nije sposoban recenicu sastaviti, klasicni skejter iz parka koji prica jezikom idiota, ha ha - napusen sam kao beavis i butthead. Bitno je da glumim individualca s uvrnutim smislom za humor i zabacujem biceve dovoljno cesto da misle da sam unikatno drugaciji. Otpepaj bolan u svom posebnom balonu.
30 godina Dodik, Čović i Izetbegović brane svaki svoj narod od druga dva. U tom vremenu, oni postaše milioneri a njihovi glasači postaše najzaostalija nacija sa najnižim životnim standardom u Evropi! Skontajte već jednom zatucane ovce ko koga tu hebe!
De nek ovi FGR ovci sa Dodikom i Čovićem dogovorite građansku državu, suživot, prestanak negiranja genocida, izmjenu Dejtona, ...itd. Da bi pokazali dobru namjeru nek puste da prvi predsjednik, premijer jedinstvene vlade bude Bošnjak. Nemoj da nam prosipaju svoje građanske ideje na prostoru sa bosnjackom vecinom.
Ko je ovaj narkoman i kome je interesantno sta on misli...u zadrugu sa njim !
Hajmo svi like za Zenu od Sultana.. Posto nasa raja ima stereotipe prema ovakvim umjetnicima i vrsti muzike kojom se bave... Eto ovo sa Istoka komse su dure..sa onim pusy silikonkoma nasmrkane kokainom...
Kolumbo!
lajkovi upravljaju mozgovima i nacinom zivota kod 90% mladje (de)generacije