Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@ toster krembilu jedan idiotski sta si ti naso da komentarises dabogda ti sin zeta doveo.
eh ti toster fring-u, ocigledno nisi bio ni na jednom uzivo nastupu i nisi skonto koliko je karizmatican pjevac ili ako si bio ocigledno je da si musko koje ne konta sta je seksipilno... mozda mu samo zavidis.. sta god od ovoga bilo nemas pravo da tako govoris... kad budes manje dosadan od njega (i nj. grupe) javi se.. do tada se poklopi! sve sto mozes prokomentarisati je da ti se svidja ili ne... nista vise inace ja idem sa pendrekom u akciju! nadam se da te necu vidjeti, tj. da neces vise komentarisati! sve najbolje :)
akobogda ovo se ne propusta ...
Moglo se nesto i inovativnije ponudit, ovo je bas sto je dosta dosta je...
Najmladji muzicar medju navedenima ima cirka oko 30 godina. Najstariji ima preko 50. Mladi mladima ali u qrcu! Perverzno. Merlin je mladji od vecine ovih muzicara, hahahahaha
podrzavam koncert ali mislim da je zetra prevelka za ovaku vrstu muzike (nazalost)
ti si ba moron tosteru
sve okej, al zooster? pa ja ne znam imal dosadnijeg benda za slusat uzivo? svi mevludi svijeta su za njih igre bez granica. pa taj bend se samo na cd-u moze slusat. pa taj bend treba samo cd-ove da snima, da ne izlaze iz studija. ne znam odakle potice taj hercegovacki rastafarij?
Defence now taking control About this place...
Extra
čuj mladi? đuro 50, šaran 40 ... bilo bi bolje da ste te pare dali za domove kulture i mjesta gdje bi MLADI bendovi mogli držati probe, ili će nam đuro i šaran biti mladi još 20 godina ... ko osposobi takva mjesta za mlade nove bendove, ko im da šansu, zaslužuje odmah šestoaprilsku
hahahah stari mladima, valjda svi iz bombaj stampe mogu imati punoljetnu djecu
Samo.....ko je ovdje mlad????
damn damn i opet damn matura mi tu noch -.-
auuu aBd idemo :D