Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa gdje ce vama biti poznata, vi sljeglji s planine 93 godine tokom rata. A Bombaj Stampa svira od prije nego sto ste vi postali \"građani\". Do tada ste slusali rođaka mešu kako dere na harmonici, al dobro to se sada pokušava zaboraviti.. m-ater vam..
Pa ja stvarno ne mogu da vjerujem kakvi seljaci zive u ovoj drzavi i uz to imaju racunar i internet! Pa djuro je legenda ovog grada,covjek koji je promovisao sarajevski sleng i spiku koja se koristi decenijama i po kojima je ovaj grad poznat! Pjesme su mu dobre,teska zaj.eba.ncija kao i sve sto radi,idu mu uz karakter pravog humoriste.A vi seljaci,ako vam je skupo dati 12km,uvijek mozete u aqvu na dzigericu! DJURO LEGENDO,SAMO NAPRIJED,PRAVA RAJA JE UZ TEBE!
Dragi Boze kada ce se neki clanak komentarisati iz sadrzaja teksta a ne ovako Djuru voli vecina a ovi patrioti sto sjede za kompjuterom su rodjeni otprilike 1988-1990 Pa proracunajte koliko su mogli dati za domovinu i kada su mogli slusati Djuru i njegov bend
Pa kad imate toliko pjesama sto onda radite cover?? I bas ni jedna vasa autorska pjesma nije nikada licila ni na sta!!! Bili i ostali nizerazredna grupa, dzaba sve! Djuro, jos ti je samo ostalo da postanes novinar. Sve si vise izredao!
prvo sam rekao željo pa tek onda mama
Djuro je shupljak teski, i kao covjek i kao muzicar, on i sviranje jooooj! Onda kada su oni kao nesto svirali, prije rata, bio je to bend D kategorije a sada sami sebe proglasavaju za \"Kultni bend\". Zalosno! Oni i svirka ccc \"Kad si kupim mali motorin\" :))) I samo se pitam, da li ih je sramota svirati prezvakane rifove Rolling Stones-a, ovaj Nedo se cak toliko ufurao da oponasa Keith Richards-a, ono nesto dize ramena, nesto nogom ovo-ono:) Pa jadan ne bio, omatorio si a nisi izgradio svoj stil, ni u sviranju ni u scenskom nastupu. Eto to bi bilo to, na svu srecu Sarajevo ima danas odlicnih bendova a ova skalamerija od \"muzicara\" moze jos samo glupanima prodavat mudda pod bubrege. Vozdra!
Bravo Bombaj nek si rekao istinu seljacima \"Realnost\" i \"Jao Djure\". Sisli seljani sa planine i namecu nam njihove standarde, stoka!
ZAR NEKO SLUSA OVO SMEĆE OD GRUPE???? nevjerovatno
Ovom Đuri ne znaš kad priča ozbiljno a kad se zahebava.
Hmm, Branko Đurić... Ama mogu ja bez njega...al bez Želje... Željo, Željo...Željo to je moj tim.
Pa svi vi kojima je Bombaj Štampa kao \"nepoznata\" grupa i \"grupica\", sigurno slušate Dinu Merlina, istog Dinicu, kojije za vrijeme rata bio u Švicarskoj ili Francuskoj, a od tamo pjevao napaćenim Bosancima \"nije sreća para puna vreća\", a on vam je super dobar, patriota i rado ga slušate???!!!! Svaka čast Dini kao umjetniku, ali ako ćemo o patriotizmu onda ostavite se Đure i malo pometitet vlasitie playere i pc-e, pa vidite kakve sve mediokritete slušate!!!
Đuro je super lik i sigurno ne radi ovo zbog para. Bendova kao Bombaj štampa je prije rata bilo kao pijeska na plaži a danas je pop-rock scena dosadna pa jedino još veterani uzburkaju masu. Ne kontam ko ste vi da mu sudite. Čovjek je otišao iz Sarajeva s malom bebom i uvijek je ostao isti. Nije kao neki vaši idoli poput Svjetlane Cenić preko noći počeo pričati ekavicu, nije poput Brege folirao da će doći živjeti u Sarajevu. Čovjeku se ćefnulo raditi malo muziku i bolji je od svega što se danas svira
godine ga nisu pregazile (čitaj Đuro), ost\'o i bio hot chick.... damn sexy frajer...
nije fazon kad neko ode u ova vremena vec kad zagusti pobjegne i iz vana prosipa ljubav prema gradu i nakon izvjesnog vremena dođe u \"svoj\" grad \"gdje najvise voli svirati\" ,u kojem je stekao ime...a on mu se oduzio tako sto je prve prilike razgulio i proglasio se neutralnim....e takve hinje ne treba prihvatat bez obzira ko bio ne samo on
kriza srednjih godina! moj djuro, nekad si bio legenda...ovo sad je ispod svakog prosjeka! taman za ovo jadnu kasabu! sugradjani, nemojte se vi sta uvrijediti, ali tako je!
Nikad nećemo biti metropola dok ne prihvatimo da ljudi dolaze i odlaze iz grada. A 108 lajkova na postu o \"seljacima\" potvrđuje da smo daleko od toga!
jeli se meni cini ili je on dobio malo slovenski naglasak ??