Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
O ukusima se može raspravljatiko šta sluša ili nesluša ko voli ili ne voli međutim činjenica je ta da je Šemsa Suljaković uz Hanku Paldum i Halida Bešlića na vrhu kada govorimo o narodnoj muzici u BiH
svega ima samo rocka nema..niti ce ga sa ovim sabanima biti.valjda su narodnjaci kvalitetniji od rock legendi.
Ovo će "DJ-evi" da mixaju uz poznate pjesme Mileta, Šabana, Cece u "kultnim" diskotekama. Da samo čujete kako moćno DJ zavrne prelaz između Šabana i neke elektronske pjesme.
Zahebali ste i SKRILLEX ;-))
Simpatično ;-))
Jedna od najboljih muzičkih skupina u regionu kroz ovu vrstu muzičkog izražavanja. Slične obrade Južnog Vetra i drugih narodnjaka: - https://www.youtube.com/watch?v=KrXJEMQMh6E (Južni Firestarter) - https://www.youtube.com/watch?v=3BBt4cOSZoQ (Šems' My Bitch Up) - https://www.youtube.com/watch?v=aBy_SUvoKFA (Enjoy the Tama) - https://www.youtube.com/watch?v=BZe2NG30TwA (Ameriko)
Ovo veze sa mozgom nema :-(
Ima, samo neuviđaš parodiju.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)