Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sve super najbolji ste
sve super najbolji ste
sve super najbolji ste
komentar
Dolazim u Sarajevo!!! Bravo za organizatora, ma kako se zvao.
Lakin odgovor na 15to pitanje je dobro, a moze se ubaciti i na ove negativne kritike oko svega novog u SA
Ali Bljak mi je nasjmjesniji tip koji se pojavljuje na ovom forumu. Bilo kakav da se party ili festival organizuje od bilo koga (ili ipak ne od bilo koga?:), a da se dotice el.muzike, on/ona to obara. Ili barem pokusava nesto nekom nekad ali eto nako malo ponekad hehe. Stay cool. ima za svakog ponesto u ovom gradu. Nece svi otici na Bug party... ili mozda ipak ;-) ? Pitanje je sad.
Naravno da cemo naovom zavrsiti znam da je u pitanju Post Nuke, ali koliko sam shvatio to se obicno ostavlja, powered by ... Lijep pozdrav
odgovor GocFonStrauss-u: na csi.ba je instaliran csi.ba :) pokrece ga Open source skripta - PostNuke i nista nije ukradeno, sve je besplatno... za sve informacije koje su objavljene sa drugih izvora naveden je tacan izvor i nismo se nikada pretvarali da smo mi napisali nesto sto nismo. sve ovo ukazuje na to da je tvoj komentar apsolutno suvisan. da ovo ne bi preraslo u raspravu izmedju nas dvojice predlazem da s ovim zavrsimo, a ako te nesto vise zanima mozes se obratiti na e-mail adresu koju sam ostavio uz nick (tvog maila nigdje ne vidim:))
FUJ
a sta je tu alternativno?? ili se halid vodi kao mainstream pa su pips chips... cool?
osecam se dobro osecam se dobro osecam se dobro osecam se dobro osecam se dobro osecam se dobro osecam se dobro osecam se dobro osecam se dobro osecam se dobro osecam se dobro osecam se dobro osecam se dobro osecam se dobro osecam se dobro Darkwood Dub
to Krizy reci im reci !
pa niste normalni, hajre mi moje... ljudi vam naprave nesto ... alternativno i vi jope... drobite .... uzas ....
.,n