Komentari (136)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Valja se sjetit kako je srpska propagnda za vrijeme rata sirila price da rahmetli Safet Isovic upravlja logorom za srbe, da Nedzad Salkovic upravlja logorom za srbe u Tuzli, da Hanka Paldum muci srbe u logoru, da je Dino Merlin vodja mudzahedina u Bosni i ostale nebuloze iz njihove propagande.
Mirza Delibasici Davorin Popovic vode javnu kucu za Srpkinje, a obojici zene Srpkinje??? I bilo je toga gomilu, a ni danas nisu prestali da lazu u tom stilu. Ko ne vjeruje neka pogleda tu gomilu lazi na djubroidu informer.
Moras shvatit da je prejaka masinerija u pozadini Ta ista masinerija nije ugasena vec je podmladena
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Srpska tv je u ratu u vjestima prenijela da muslimani u sarajevskom zoo vrtu srpsku djecu baca lavovima. Ovo nije propaganda. Ovo je kolektivno bolestan um. Bolesna nacija, kao sto je Dino i rekao.
E da smo mi Srbi prihvatili islam, Bosnjaci bi iz inata bili pravoslavci :-)
Ovaj put se slažem sa Srbima. Zabraniti trash bilo kada i bilo gdje.
zabraniti prvo Đokoviću da dolazi u Visoko
Eeee još kad zapjeva jel sarajevo gdje je nekad bilooooo
Kad Beograd zapjeva Ja bih svjetlost zvao mrakom da te nije Alija 😂😂😂 Ma srbi ba vi ste nasi, dzaba Mehmed iz Anadolije je vas pravio. Pomirite se s time, pobacajte ikone i vratite se Islamu!
A tek lavovi
Najbolje bi bilo da se Dino preseli u tu arenu ,k'o onaj Enis u Bingo!
Mislio sam da ne postoji niko ko više mrzi Dinu Merlina od ovih Sarajevsko-Tuzlanskih liberala i komunista... Sve dok nisam vidio kakva mržnja vlada kod njihove ideološke braće, sad mogu zajedno da ga mrze i oplakuju propast peticije, hitno organizovati neku zajedničku vježbu narikanja kod glasača NS, SDP i NIP-a, uz ove potpisnike.
"Moji" ne postoje care, a vi nastavite da uživajte u toj vašoj idili koju ste stvorili skupa sa vašom braćom. Ja istinski navijam za vas, da konačno protjerajte i ovo malo svijeta koji je ostao u toj jugo-komunističkoj močvari, pa se onda liječite čitav život.
davno ti je vrag zaseo na prag zemljo srbijo
Neide Dino tamo da ubija Već da širi ljubav Razum je prevladao
vučić zvizno i odma sve uklonjeno,samo se bojim da ne bude dino zadržan na granici,od njih je sve očekivati,ili se boje kontra efekta u našoj zemlji
Sad im daj pjesmu da te nije Alija
ja glupa Naroda nista kod nas bolji nisu,ovi su zakucali!!
Da te nije Alija...