Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A da zavrnemo barem jednu sijalicu od 60 wati unijet ce neko grickalice onaj smoki da narod vidi sta mece u usta.. Unplugged koncert
Cuo dijele nagrade
U pocetku sam ga gotivio. Mali uspjeh mu udari puno u glavu, ne daj Boze da je stvarno zvijezda. Sjecam se njegovog nastupa u prosjecnoj kafanici kada ga zamoli jedna ekipa da otpjeva pjesmu, a on, pun sebe, zaustavi svirku benda i zamoli da mu vise ne traze muzicke zelje. Seljacina! Nikad ti Amele neces biti zvijezda!
Eto vi ste uspješni pa našli da ocjenjujete ovakve insane, umjetnike! Amel je poslije prvog uspjeha pogriješio, al se nakon zadnjeg uozbiljio, naučio na svojim greškama i krenuo pravim putem! Sa srečom ti u životu i da napraviš puno hitova!
Divan si Amele,divan,hvala Ti za ovu noc u ovim teskim vremenima. Siluju nas psihicki svi.Malo si nas oraspolozio.Naklon do poda.
Koji ublehas
Vjeciti andol i dijete u glavi. Imao je perspektivu da postane.drugi Bon Jovi. Ovako ce ostati lokalna zvijezda
Mozemo li mu kako platiti samo da ne pjeva?
@TwinkHunter