Live ne YouTube
189

Ugodna atmosfera iz doma Amela Ćurića: Pratite uživo unplugged koncert

Dž. L.
Uz poruku da zajedno barem na trenutak zaboravimo sve što nam se dešava u vrijeme pandemije koronavirusa, popularni bosanskohercegovački pjevač Amel Ćurić odlučio je večeras pokloniti publici live unplugged koncert putem njegovog YouTube kanala kojeg možete pratiti i na portalu Klix.ba.

Mnoštvo dobrih pjesama, kako Ćurićevih, tako i drugih izvođača, večeras su pred vama, a Amel se druži s online publikom od 21:30.

"Ima i nešto pozitivno u ovom sivilu. Mnogi od nas će primijetiti šta su propuštali zbog silnih obaveza, poslova i poslovnih putovanja. Nadam se da ćemo nešto i naučiti iz svega ovoga. Ljudi su željni lijepih stvari i barem na tren, bijega od ove surove stvarnosti. S obzirom na veliko interesovanje publike, odlučio sam im pokloniti jedan online koncert za sve one koji žele zaboraviti sve ovo što nam se dešava. To je najmanje sto mogu učiniti", poručio je bh. pjevač.

S gitarom u ruci i raskošnog glasa, Ćurić ugodnu atmosferu donosi iz svog doma u Sarajevu u kojem boravi sa svojim sinom Kanom i suprugom Jelenom. Pridružite se Amelu na njegovom zvaničnom YouTube kanalu i uživajte.