Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vukašin i paunović su fora ko kaj ima protiv njih nemora ih zato vređat ˙(budale) dečki najbolji ste samo tako dalje ...kiss..
Nema, nije bilo niti ce ikad biti nesto GLUPLJE od ove Operacije TRIJUMF............. ...dosadno... :(
oprracija trijumf je cool nemam ništ protiv vukašina niti nikog iz srbije
..eboooo vam mater operacija trijumf i sve sto dolazi iz srbije
a kao ovaj vukasšin bosanaca, nema šta, predstavlja srbiju na eurosnogu! budimo pazljivi
@ štampa jarane upravu si----patetika...ma nas Babaja ima da rasturi sa svojim albumom,osim naravno ako mu iz produkcije ne sabotiraju rad, i daju mu neke bezvezne pjesme....Babaja najjači si!!!!!!
E moj babaja svi tebe ismijavaše za eurosong a polijepili se po pozornicama ko muhe na govno.Samo ti snimaj svoj album i olako gradi svoju karijeru