Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dosadan si vise bono. mjesas se u sve, ko vegeta!
Bono Vox, stara, olinjala vasingtonska fufica, medju americkim senatorima i kongresmenima poznatiji kao "deep throat", nakon uspjesno obavljenog zadatka vracen je u kavez u podrumu Bijele kuce, gdje ce biti na raspolaganju americkoj administraciji kao i do sada. Sifra za koristenje irske fukse - "bring out the gimp".
Zašto pišete da je koncert bio u Los Angelesu kad se Bono obraća publici sa Las Vegas? Pa ovo je jedini portal na svijetu koji dnevno od 30 članaka objavi najmanje 15 sa kardinalnim gramatičkim, pravopisnim i informacijskim greškama. Čovjek mora provjeravati sve što napišete da bude siguran.
Ja ne znam tko sve radi u ovom Klixu, ali ocigledno da rade moroni, gdje za Las Vegas napisu Los Angeles. E moji majmuni.
Bono u službi, po običaju....
Klix : Los Angeles i Las Vegas su dva različita grada u dvije,po svemu,različite države!
Legenda 👍
Jesu ovo oni što pjevaju 'Ramo Ramo druže moj'? :P
Hej Bono, hej Bono, druže moj, da li čuješ jecaj moj... Balkanska verzija pjesme "With or Without You"
Bono Bono....osetis li miris krvi iz Nice? Ljubis krvave ruke Madame Hillary? Crnce ubijaju i danas bez razloga Bono...Obamina policija.. Zaboravio si kako boli Belfast..Bono... Nekada si pevao o tome...
Nije bono fasista.....popojeb ako si ga ikada slusao i njegovu muziku Skonto bi da se nikada nije zalagao za Rat vec protiv....e moj popojeb nauci engleski a ne da se sramotis ....
A Trump je pravi čuvjek za rješavanje tih problema. E moj @BaroloAusToskana, nisu svi željni krvi kao ti...
PRIKAŽI ODGOVORE (3)