Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zaboravih, U2 forever, nek nas ima poznatih po svijetu, pa i Bono je Bosanac, barem po pasosu.
Joj kad se sjetim polovine osamdesetih i Disco "Sloge". Nema noci da DJ Dragan zvani Klempo ne pusti "Desire", a tog ljeta (mislim da je bila `87.) su u Ferhadiji nabacili napolje zvucnike pa povazdan U2, slusaj zikamu i klosari pred ekonomskim faxom. Ma bilo je dobro ko macija guza, ko macija guza...
jedva cekam, odmah kupujem knjigu, a mogli bi i taj novi album vise objaviti
u2je grupa sa primjerom,stvrano su dobri a i knjiga ce im sigurno biti jos bolja,samo naprijed daj Boze da bude jos koja ovak dobra grupa na ovom usranom svijetu!!!
Svaka im cast! Knjigu odmah uzimam.
pustila bih ih ja sve cetvoricu da mi ga uvale jarane.
Bono je meni Tito, The Edge je Kardelj, Adam je Mosa Pijade a Larry je Rade Koncar.
Odakle iznicu ovi kreteni poput "p" , koji nece ni e-mail da ostave, pa da im jedan mali virus posaljem
U2 Rocks, baby!
neka, neka, masala...
A sto supci?
Veci supaka, dobre muzike nisam vidio na jednom mjestu