4.Code Music Fest
0
U Travniku nastupaju Letu štuke
Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Seljačine pogane! Vama treba Dara Bubamara doći , pa ćete biti oduševljeni i lajkati komentare kako je ona dobrrra i kvalitetna pjevačica.PU! više i ova vukojebina od države.
Vi koji pisete negativne kometare, jeste li uopste poslusali ijednu pjesmu ovog benda? Ovo je jedan od kvalitetnijih bendova, koje je ova zemlja imala! Samo..uzalud je prospisati bisere pred svinje..
ovo je za njih medjunarodna scena
NE SERI! Gimnazijska dijeca slušaju Letu Štuke.I na koncerima je samo normalna raja.Rijetki koji su valjani, mada im je novi album jednoličan.. Kakva \"ozbiljnost\" kod nas , vidiš da nas sve \"zvijezde\" zaobilaze , dolaze u Bg i Zg..Sa ništa!. Dolaze samo Dare Bubamare i DJ-evi anki , jer znaju da se ovdje bobaju ljudi ko nigdje.
Rekao sam vam ja, Travnik im je najveci domet. Vrlo ozbiljan band.
Naravno da gostuju u Travniku a počasni gosti su obadvojica Varupa nakon spektakularne pobjede nad \"najskupljim timom u državi\"
http://youtu.be/23PbqwDHBtQ