Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dubioza ce da dubi u pjesmama o politicarima,neimastini,korupciji,nepotizmu,a narod ce ih gledati i vikati takoo jeeee,takoo jeeeee...
Dubioza kolektiv, samo ime govori o njima i onima ko ih slusa
Godspođica Benjamina Karić je potpisala 350 000 KM za Dubiozu Kolektiv a oni će baš tako da pjevaju o neimaštini i korupciju i narod da podržava to, daj narodu zamaži oči samo da ima svjetala nek' svjetluca nek' se slavi nešto.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Jel fokus slavlja neimaština, pokusaji uzimanja drzavne imovine, ideja o trecem entitetu ili nesto drugo?
Najlosiji izvodjaci i najlosiji docek NG u Sarajevu u zadnjih 10 godina! 👎
Ako hoćete takav negativan fokus samo udjete u komentare na klixu, pošto su ovdje posijani najnegativniji ljudi u državi, što se da primjetiti evo upravo iz ovog jednog primjera.
Možda je transdžender,ne smiješ mu ništa reći.
Lokacija za proslavu...shit..usko, bezzz No brain, no pain
Sjećam se jedne Nove godine za vrijeme SDA na javnom dočeku je pjevala i Tijana Dapčević...
Bit će ludnica...
Sve pjesme, isti ritam ista melodija...dosadni su .
Najlosiji izvodjaci i najlosiji docek NG u Sarajevu u zadnjih 10 godina! 👎
nakomani,,,
ludi su momci iz dubioze, bitce dobar provod
Dajte te pare ugroženima ne moram je ni dočekati? Možda bi to bio najbolji doček? Evo i ja ću se još pridružiti donacijamo. Dok jedni će prosipati alkohol tu noć drugi neće imati šta jesti i nastaviti će tražiti po kontenjerima. Možda bi to najbolji doček nove godine bio.
propali smo kao zadnji album dubiguza kolektora
Bolje da ste za te pare uplatili narodnim kuhinjama. A od ovih proslava na ulici samo ce nekome biti razbijena glava ili sprzeni prsti od petardi.
https://www.facebook.com/2291599394239984/posts/pfbid0Ke95Z2UtGYYhM3zXr9BBP5FtB4UcYxCV5rjcHakPJDKSubTHG8kB9BGuhJv4AqYml/?sfnsn=mo Evo ko vam postavlja binu Balija Lipa Nedim je to izdurisao za skoro pola miliona KM
Jaoo prorent radi dogadjaj a oni rade i proslavu 9 januara Hvala svima koni su ovo omogucili
firma koja im radi produkciju je Prorent, dodikova firma iz Laktaša. radi 9. januar u Banjaluci. Pošto je dodik najavio proslavu 9. januara neka samo ostave binu da mogu proslaviti. hvala dini neki forti
sda=opozicija