Mehmed Jakić, "Idol 2009"
0
"U Švedsku sam otišao zbog ljubavi"
Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
HASIĆ FATIMA KOVAČI ZAVIDOVIĆI BOSNA I HERCEGOVINA DANA:08.01.2010. GOD. PREDMET: UPIT MOLBA za literaturom učenja Švedskog jezika.Kako najlakše naučiti. Poštovana gospodo naša braćo i sestre iz lijepe Bosne i Hercegovine molim Vas za pomoć. Imam želju ja i moja kćerka koja je apsolvent na Ekonomskom fakultetu smjer Finansije i računovodstvo da naučimo Švedski jezik međutim ne možemo doći do literature i riječnika tražile smo po Bosni. Pa Vas molimo ukoliko nam možete pomoći kako naj lakše naučiti te za literaturu, riječnikom i nekim pojašnjenjima koje smatrate da bi trebale znati prije nego što krenemo učiti Švedski jezik. SRDAČAN POZDRAV, ISKRENE ŽELJE U 2010. GODINE ŽELI VAM FATIMA I ALDINA. HASIĆ FATIMA
papak jedan dijasporski napustio nas je kad nam je najgore bilo kakav ti bosanac, bosanci su u bosni
Mislim da nije prosao medju 21-og finalistu :(
Svaka cast. Lijep glas i dobar nastup. Praticu te i glasati za tebe.
bravo!!!!
U Svedsku sam otisao zbog Svedske... tj zbog kruna... a mozda se i zaljubim... :)
Pa svaka čast, što bi se reklo momak o sebi pri sebi.....Želim da uspije, iskreno i od srca
svaka cast mali treba promovisati bih na svaki nacin. i ja sam dosta znoji prolio za NJU jedinu
Samo naprijed,majstore !
@TUZLA - Nema na cemu,bilo mi je zadovoljstvo.Draga mi je raja iz Tuzle,ali nikada nisam bila u nasoj Tuzli.Lijep grad ! Pozdrav za BiH i Tuzlu.Cao !!
To ako je dosao u Svedsku radi papira,a ne iz ljubavi otkrije se kad tad,ali mi raja iz dijaspore imamo i za to lijeka.Onaj ko misli da vara nekoga drugog uvjek,ali uvjek prevari samo sam sebe.To je zakon prirode,boziji ili vec kako ko zeli da ga nazove.Prevaranti se uvjek otkriju.Cao !!
MEHO SVAKA CAST!!!!!!! CESTITAM!!!!!!!! NEK TE USPJEH I LJUBAV PRATE GDJE GOD DA SI!
svaka cast Mehmede
Pa nisu bas imali iste komentare kada je izasao iz sobe,tj.plavusa i nije bas toliko odusevljena njime,ali decki jesu.Tako vam je to bilo gledala sam program.Ona misli da ce on donekle pa polako nazad.Ali jako dobar uspjeh je kad su dva clana zirija ga jako pohvalila i pravo im se svidja to sto radi.Ovaj celavi je rekao da je zaljubljen u to.
Ko se smije kladiti da če ovaj decko pobjediti ja ulažem svoji 20km 100% pobjeđuje sretno ti lave [email protected]