Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čuj nakon ponoći zabava, e svašta. Ispade da će se našteliti i jedva čekati da otkuca ponoć, ccc.
Baš jadno. Ne mogu dočekat sutra nego će tačno u 00:00 nastavit da derneče. Bolje onda da i niste proglašavali Dan žalosti i da to bude samo pro forme. Sarajlije kao nekada Beograđani, bitni su sami oni i niko više u državi. I onda kada ostali ukažu na to govore nam da smo provincija i da imamo "kompleks glavnog grada" šta god to bilo...
Pa sva muzika je ugašena i sinoć u 00:00 i svi događaji su završeni. Mnogim ljudima ovo utiče na posao, kapitalizam jbg, mašina mora da radi.
7 dana u godini se puni ogroman budžet od turista, svaka zemlja ovakve stvari dočekuje otvorenih ruku, samo mi volimo da potkopavamo naše. Ne može se samo živjeti od tvornica.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Koja je poenta tog dana , kad to niko ne doživljava nego se ceka 00 i gass ...
Halooo jeste normalni oza ponoci pa zar opet maltretiranje građana zarad njihove hasisarske filozofije okolna naselja su se tresla 15 dana od turbo muzike i rep iznudčača, raznih krestaluca i deronja!! Pa na Kosevo il u Dom mladih dabogda vam grad oraha velicine pado!!
čekaju da prođe žalost ko doček nove godine. pa kakva je to onda žalost? da bog sačuva.
dino je ostvario svoj san konacno srbi u sarajevu.
mrs
Posaljite sve turiste kuci. Preporucite im obilazak Dunava u Beograda, ili Dalmacije. Sta ce BiH turizam, a ljudima dodatna zarada! Nije to za vas.
Kakvo nerazumijevanje organizatora o suštini odluke o danu žalosti!
Cuj party od ponoci, mrs!!
Prođe skoro sedmica ili koliko već, besposleni narod i dalje o danima žalosti i događajima u Sarajevu. U Gradačcu neki dan ne znam je li 200 duša izašlo na proteste a na nivou TK da ne govorim. Da ste samo malo pametniji, da vam je Bog dao, pa da se počnete baviti realnim problemima i suštinom umjesto mahalanja, sve bi bolje bilo.
ceka se 00:00 ko nova godina
Mogao bi i neki fini vatromet u ponoc?!
Nema muzike nema filmova samo je u direkciji SFF dozvoljenog pjevanje jedne pjesme.... Sve su straže sve su straže .....
Korektno