Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko ce dolaziti u cergu
Šteta 💔
Ovaj Avalon je baksuz, sve zivo otkazase, svi se razbolise...ni Sting nece doci u oktobru, javio mi manager Bekim Pasalic
Dave je 2017 zamjenio oba koljena zbog teškog artritisa. 72 godine, uz velike bolove ne može iznijeti turneju. Ko je čuo za google svašta sazna. Hajd djubar mrš u kladionice i prčvare. Knozi!
vratiće svih 68 ulaznica
David Coverdale ima ugrađena titanijum koljena koje je od skakutanja razvalio, i opet hoće da skakuće. U njegovim godinama kod nas penzioneri igraju šaha fino u parku
Kad će biti povrat novca za ulaznice na koncert Pavarotti-ja? Kanton dao 500.000KM kao potporu, mene zvali iz cijele bivše Jugoslavije, ja kupovao svima karte, a koncert se nekoliko puta odgađao. Gdje su lopovi koji su pokupili pare? Tenor je davno umro, a koncert je još uvijek odgođen!
posto je bila karta?
Nisu znali gdje je to. Jad su se raspitali, otkazali cijelu turneju.
Nemaju kome šta vratiti, niko normalan ne sluša ove anonimuse.
Bjelouske mozete gledati i na Lokvanjskom jezeru na Bjelašnici (wikipedia)