Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sejo iskreno ova ti pjesma ništa ne valja. Tanko brate za tebe i tvoje potencijale što jest jest
@Trulex nije istina, po mom mišljenju neke su pjesme poslije rata bile daleko bolje nego kada je Nele bio u bendu, čak što više vidi se da je ZP zapravo Sula jer je on napisao skoro sve tekstove, Nele je samo maskota i showman što je i pokazao sa No Smoking Orchestra, kao tekstopisac nula bodova!
@Trulex Za mene Nele ne postoji kao lik već više decenija !!! U pravu je @Trulex da je poslije rata bilo nikad jačih mjesama od ZP-a, ali ova pjesma je stvarno bezveze. Ne znam kako on nije skontao, džaba pare baci na snimanje spota ali eto živ i zdrav nam bio Sejo Sexon
jao uzasa.
Pušenje bez Neleta je karina https://www.youtube.com/watch?v=3B0Et079xac
Bojana, kraljica mljevenog keksa.
Obično ne pišem ovakve komentare, ali ovu Bojanu bih baš voli karnuti
stvarno je vrijeme da okacis gitaru i mikrofon o klin.
:(((((
Samo vrijedi mu ona Grbavica na 04:49 cijelog spota :)
Ovi su se trebali rasformirat jos prije deset godina, samo kvare ugled jednog od najboljih bendova ex yu
Miran otoka boyu nije ti ovo gej parada
@Vandelay0071 sta je mater ti bolesnu jebbem moro si na treci profil uci hahahahah
Bilo jedno jedno Zabranjeno pušenje!
mamuzanje mrtvog konja